Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İDOBUS İLE 1 TL YE YOLCULUK FIRSATI

İDOBÜS hizmeti ile denizyolu ve karayolu taşımacılığını birleştirerek İstanbul'dan Ege ve Akdeniz'e 22 Mart'ta açılmayı planla...

İDOBÜS hizmeti ile denizyolu ve karayolu taşımacılığını birleştirerek İstanbul'dan Ege ve Akdeniz'e 22 Mart'ta açılmayı planlayan İDO,

Marmara Denizi’nden Türkiye’nin çeşitli bölgelerine seyahat etmek isteyenlere sadece 1 TL’den başlayan fiyatlarla yeni ve cazip bir yol alternatifi sunmuş oluyor..

Kabataş’tan kalkacak İDOBÜS’lerin bilet fiyatı Bursa’ya 1 liradan, İzmir’e 22 liradan başlıyor. Günde karşılıklı 13 sefer yapılacak.

İstanbuldan seferler Kabataş’tan saat 06.00’da başlayacak, saat 00.00’a kadar sürecek İzmir’den yapılacak 13 seferin ise saat 01.30’da başlayacak Bursa’ya yapılacak seyahatler 1 TL’den başlayacak. Fiyatlar, 1-5-8-12 TL olacak, en yüksek fiyat 25 TL olacak. İzmir’e ise fiyatlar 22 liradan başlayacak” (star gazetesi)


İDOBUS.COM biletleri web, çağrı merkezi ve gişelerden satın alınabilir. Jeton , akbil ve Sea-Miles milleri ile şatış yapılmaz.İDO ağındaki diğer hizmetlerden alınan biletler IDOBUS.COM’da kullanılamaz.Biletinizi lütfen İDO terminallerinde unutmayınız.

IDOBUS.COM seferlerine nasıl ve nereden ulaşabilirim?

Feribotlar İDO’nun İstanbul Kabataş ve Bursa yakınlarındaki Güzelyalı’da kurulu terminallerinden işleyecektir. Otobüs servisi, Kamil Koç ve Ulusoy iş birliğiyle sağlanmaktadır. İzmir, Manisa ve Balıkesir’de IDOBUS.COM için hem feribot hem de otobüs terminallerinde tahsis edilmiş sıra bekleme ve check-in masaları bulunmaktadır.

İdobus ile İstanbul’dan İzmir’e sadece 6 saat 30 dakikada ulaşım.

IDOBUS.COM bütün yolculara en kısa güzergâhı sunarak inanılmaz zaman tasarrufu sağlar.

Yolcular artık sıkışık İstanbul trafiğine girmeden, Kabataş ile bütün destinasyonları arasında doğrudan seyahat edebilecek.

-İdobus 1 TL ( artı servis ücreti )’den başlayan fiyatlar sunuyor

-Ücretsiz Wi-Fi

Bütün feribotlarında ve otobüslerinde tüm yolculara ücretsiz Wi-Fi .
Seyahat ederken çalışabilir, alışveriş yapabilir ve internette gezinebilir hatta IDOBUS.COM için bir sonraki biletinizi bile alabilirsiniz!

-Feribotlarıa her türlü yiyecek ve içecek sunulmaktadır.

-Bütün otobüsleri termostatlı klima ve yatan ergonomik koltuklarla donatılmıştır.
Modern otobüslerimiz tamamen yatan koltuklarla, modern rezervuarlı modern tuvaletlerle ve el yıkama üniteleriyle donatıldı.

-Feribotlar, sizi Marmara Denizi'nde maksimum konforla taşıyacak modern Deniz Otobüsleridir.


Detaylı bilgi idobus web sitesinde

Hiç yorum yok