Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD TOURNEO CUSTOM CONCEPT

Ford aracın yeni ve çarpıcı bir görünüme sahip olduğunu ve Avrupa ve Asya için tamamen yeni bir Transit 'insan taşıyıcıları ve ailesi&#...

Ford aracın yeni ve çarpıcı bir görünüme sahip olduğunu ve Avrupa ve Asya için tamamen yeni bir Transit 'insan taşıyıcıları ve ailesi'nin tanıtımının ön izlemesini sunduğunu söylüyor.

Ford’un Avrupa şefi Stephen Odell, “Tourneo Custom otomobil benzeri nitelikleriyle hem iş, hem de eğlence müşterilerinin büyük bir kesiminin ilgisini çekecektir,” dedi.

Bu nitelikler arasında sürücü odaklı bir kokpit içeren tamamen yeni bir iç tasarımı ve lüks, modern çok koltuklu sedan otomobilinin ortamına ve kaliteli malzemelerine sahip tamamen kaplamalar ile kaplı bir kabin bulunuyor.

Konsept gücünü Ford’un 2,2 litrelik Duratorq TDCi dizel motorunun 155 bg’lik bir versiyonundan alıyor.

Ön tekerlekten çekişli Tourneo Custom konsepti yeni, küresel bir Ford platformunu temel alıyor. Şirket bu platformun çevik, iyi yol tutuşu, daha iyi sürüş konforu ve daha düşük gürültü seviyeleri de dâhil, otomobil benzeri dinamikler sağlayacak şekilde tasarlandığını belirtiyor.

Aynı platforma dayalı olan yeni Transit panel van yelpazesi Nisan’da tanıtılacak. Bu yelpazenin Tourneo’dan farklı bir ön tasarıma sahip olması bekleniyor.

Yeni yelpaze 2011 model 2,2 litrelik Duratorq TDCi dizel motorun güncellenmiş versiyonlarını kullanacak. Bu motorların hepsi gücünü altı vitesli düz şanzıman ve ön tekerleklerinden yere aktaracak.

Kabin dikkat çekici.
Yeni Transit model yelpazesi iki farklı dingil açıklığına (uzun ve kısa) sahip olacak.
Tourneo ve Transit panel vanlar Türkiye’de, çıplak arka şasiye sahip olan modeller ise İngiltere’de üretilecek.ntvmsnbc