Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SEAT ALHAMBRA

Yeni seat alhambra ile Hayalgücünüzü ateşlemeye hazır mısınız. Sadece performansın ve teknolojinin değil, ailecek çok amaçlı güzelliğin de k...

Yeni seat alhambra ile Hayalgücünüzü ateşlemeye hazır mısınız.

Sadece performansın ve teknolojinin değil, ailecek çok amaçlı güzelliğin de keyfini çıkaracağınız SEAT Alhambra, 1.4 lt. TSI 150 hp seçeneğiyle artık türkiyede

Tıpkı TSI motoru gibi, DSG çift kavramalı şanzıman sportif karakter, konfor ve verimliliğin mükemmel bir bileşimini sunmaktadır.

Ancak, yeni SEAT Alhambra’da opsiyonel donanım olarak sunulan modern ve yenilikçi teknoloji yelpazesi önemli ölçüde daha geniş kapsamlıdır. Bu yelpazede Dönüşe Duyarlı (AFS) ve yaklaşan araçları tespit eden ve farı kendiliğinden kısan bir sensöre sahip Uzun Far Asistanı özelliklerini bünyesinde barındıran bi-xenon ön farlar da bulunmaktadır.

sürücü tarafındaki bir diz hava yastığı olmak üzere azami yedi hava yastığına ve arka kapılarda bir çocuk kilidi gibi özelliklere sahip olacağınız anlamı yatmaktadır. Yeni SEAT Alhambra, gönül rahatlığınız için ISOFIX/ Üst Bağlama sabitleme sistemine sahip entegre çocuk koltuğuyla donatılmıştır.

Alhambra'da ABS ve elektronik fren yardımcısı (TCS), römork stabilizasyonu ve lastik basıncı sensörünü bünyesinden barındıran Elektronik Stabilite Programı (ESP) de standart donanımlar olarak bulunmaktadır.

Opsiyonel panoramik sürgülü tavan klasik bir sunroof’a oranla %300 daha geniş bir şekilde açılabilirken, üç bölgeli Climatronic tüm koltuk alanlarında optium sıcaklık seviyesini temin eder. Opsiyonel elektrikli sürgülü kapıların ve bagaj kapısının işletimini kolaylaştırmaktadır.

Çark özelliğine sahip DSG, sürücülere, direksiyon simidine eklenmiş olan çarkları kullanarak aracı manuel olarak sürme zevkine ulaşma veya otomatik olarak kullanmak suretiyle sürüşe ara vererek dinlenme fırsatını sunmaktadır.

Yeni Alhambra, ok şekilli motor kaputu, kendine özgü radyator panjuru, ok tasarımını sürdüren son derece ayırt edici nitelikli ön etekle açık seçik bir şekilde SEAT DNA’sını sergilemektedir.

Yeni SEAT Alhambra azami yedi koltuklu olarak sunulmaktadır.Daha fazla eşya saklama alanına ihtiyaç varsa, ikinci ve üçüncü koltuk sıraları, hatta yolcu koltuğunun bile artık kaldırılması gerekmiyor; bunun yerine bu koltuklar “Kolay Katlama” sistemi kullanılarak kolayca zemine yatırılabiliniyor.

Ayrıca, Alhambra’yı, hareket yönünün dikine ve otomobilin sağında ve solunda olsa bile dar park alanlarına doğru bağımsız bir şekilde hareket ettiren opsiyonel Park Asistanı ve Optik Park Sistemi (OPS) de yeni özellikler arasında sayılabilir.

1.4 lt TSI 150hp DSG Style donanım paketli tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı 80.000 TL dir

Daha fazla detay seat web sitesi ve seat yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok