Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ULUSOY'DAN AVEA'LİLARA %50 İNDİRİM VE 30 DAKİKA/12 TL'LİK KONUŞMA SÜRESİ HEDİYE

Ulusoy'dan Avea'lilara her araçta ilk 4 bilet icin %50, diğer biletler için %20 indirim ve 30 Dakika/12 TL'lik konuşma süresi he...

Ulusoy'dan Avea'lilara her araçta ilk 4 bilet icin %50, diğer biletler için %20 indirim ve 30 Dakika/12 TL'lik konuşma süresi hediye

Kampanya 15 Kasım - 30 Aralık 2011 tarihleri arasında www.ulusoy.com.tr adresinden alınan biletler için geçerlidir. Kampanyadan tüm Avea müşterileri faydalanabilir.

Kampanyadan faydalanmak için ULUSOY yazıp avea 5060’a kısa mesaj göndermeniz ve cep telefonunuza gelecek şifreyi www.ulusoy.com.tr adresindenki ilgili alana girmeniz gerekmektedir.Her bilet için yeni şifre alınması gerekmektedir.

Kampanyadan faydalanmak için bilet alacakların U Card üyesi olmaları gerekmektedir. U Card başvuruları bilet satış noktaları veya www.ulusoy.com.tr ‘den yapılabilecektir.Her araçta ilk 4 bilet için %50, diğer biletler için %20 indirim uygulanacaktir. Kampanya kapsamında Zonguldak, Edirne, Konya, Kastamonu seferleri kampanyaya dahil değildir.

30 dakika/12 TL lik konuşma süresi yüklemesi her müşteri için sadece 1 defa yapılacaktır. Konuşma süresi müşterilerin hattına 24 saat içerisinde yüklenecek olup yüklenen gün içerisinde sabah 07.00'den akşam 23.59'a kadar sadece Avea hat sahiplerinin kendi aralarında yapacakları konuşmalarda geçerli olacaktır.

Daha fazla detay avea, ulusoy web siteleri ulusoy bilet satış noktaları ve avea bayilerinde

Hiç yorum yok