Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

NİSSAN ÖTV FARKININ YARISINI ÖDÜYOR

Kampanya kapsamında benzinli düz ve otomatik vitesli Juke için 13 bin liralık kredi kullananlara 13 ay boyunca yüzde 0 faiz imkânı sunulurke...

Kampanya kapsamında benzinli düz ve otomatik vitesli Juke için 13 bin liralık kredi kullananlara 13 ay boyunca yüzde 0 faiz imkânı sunulurken, Juke dizel versiyonlarında ise Ekim ayı boyunca KDVnin yarısı Nissan tarafından ödeniyor.

Kompakt Crossover segmetinde Şehrin Haylazı olarak adını duyuran NİSSAN Juke 1.5 dizel düz vites, 1.6 benzinli düz ve sarsıntısız sürüş keyfi sunan CVT Otomatik Vites seçeneklerini sunuyor. Jukeda ABS, EBD, 6 havayastığı gibi donanımlar standart olarak sunulurken, versiyonlarına göre ESP, Normal/Eco/Sport sürüş modlu Nissan Dynamic Control System, Cruise Control, akıllı anahtar, start-stop düğmesi ve Nissan Connect Multimdeya-Navigasyon sistemi gibi üstün özellikler de içeriyor.

Micra kampanyasında da yüzde 0 faiz uygulaması dikkat çekiyor. Nissan, Ekim ayı içerisinde Micra için 12 bin liralık kredi kullananlara 12 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanı sunarak bir Micra sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Trafikte rahat etmek isteyenlerin tercihi Micrada ön, yan ve perde hava yastıkları ile ESP sistemi gibi standart özellikler bulunuyor. Micranın şehir dışındaki 4,3ltlik yakıt tüketim değeri ve sınıfının en kısa dönüş yarıçapına (4,5m) sahip olması da önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Daha fazla detay nissan web sitesi ve nissan yetkili satcılarında

Hiç yorum yok