Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GOODYEAR GÜVENLİGİ NAVİGASYON HEDİYELİ

Goodyear, size sınıfının en iyi lastiklerini sunuyor. Şimdi de doğru yolda güvenle ilerleyebilmeniz için Goodyear veya Premio bayilerinden 4...

Goodyear, size sınıfının en iyi lastiklerini sunuyor. Şimdi de doğru yolda güvenle ilerleyebilmeniz için Goodyear veya Premio bayilerinden 4 adet Goodyear binek veya 4x4 lastik aldığınızda, navigasyon cihazı hediye

15 Kasım 2011 tarihine kadar sürecek kampanya ile, Goodyear bayilerinden 4 adet yaz, 4 mevsim, kış binek ve 4x4 lastik alan müşteriler, satın almış oldukları lastik desenine göre Piranha Neo 3,5’ veya Piranha Infiniti HD 5’ navigasyon cihazı almaya hak kazanacak.

kampanya süresince Goodyear ve Premio bayilerinden satın aldıkları lastik desenine göre hak kazandıkları kuponlarla goodyear web sitesindeki verilen kampanya linkinden kendilerine özel tek kullanımlık kampanya kodu ile kayıt işlemlerini başlatabilirler.

İsim, adres, telefon, e-posta adresi, araç marka ve model, fatura bilgileri, vb. bilgileri ile kayıt işlemlerini tamamlayan müşterilere hediyeleri adreslerine teslim edilecek.

Daha fazla detay goodyear web sitesi ve goodyear yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok