Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİLENEN TOYOTA HİLUX GAZİANTEP OTOMOBİL FUARI’NA DAMGASINI VURDU

Toyota, pick-up segmentinin lider modeli yenilenen Hilux’ı Türkiye’de ilk kez Gaziantep Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet Fuarı’nda beğe...

Toyota, pick-up segmentinin lider modeli yenilenen Hilux’ı Türkiye’de ilk kez Gaziantep Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet Fuarı’nda beğenilere sundu.

Fuarda ayrıca kullanıcılarının tüm beklentilerini karşılayan Avensis, Auris, Verso, RAV4 ve Corolla otomobillerinin yanısıra arazi araçlarındaki 60 yıllık Toyota deneyiminin günümüze yansıması olan Land Cruiser Prado ile birlikte 7 modelini sergileyen Toyota, keman dinletisi ve
“Toyota gibi Adamlar” gösterisi ile de fuar ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşattı.


Zorlu arazi şartlarında dahi kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik özelliklerinden taviz vermeyen Hilux, “durdurulamaz” kimliğini artan güç ve yeni heybetli dizaynı ile sürdürüyor. Avrupa pick-up segmentinde son 3 yıldır üstüste liderliği elinde bulunduran Hilux, yenilenen görünümüyle Toyota’nın değişen tasarım anlayışının en son örneği olarak, Eylül sonu itibariyle Türkiye yollarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Kutuplardan volkanlara dünyanın en zorlu arazilerinde “durdurulamaz” olduğunu kanıtlayan Hilux, sofistike tasarım ve daha fazla güç sunmak üzere yenilendi. 1967 yılından bu yana dünyada 13 milyon kullanıcı ile buluşan ve dünyanın çeşitli bölgelerinde engellerin üzerine giderek kendini birçok kez kanıtlayan efsanevi pick-up Toyota Hilux, şimdi benzersiz yeni sofistike dış görünüşüyle beğeni toplarken, zorlu arazi şartlarının yanı sıra bir hobi aracı olarak da segmentinde fark yaratmaya hazırlanıyor.

Kalite, güvenilirlik ve dayanıklılığın simgesi olmaya devam eden yenilenen Hilux, keskin dış hatları ile de efsanevi heybetini korumaya devam ediyor. Yeni kapı aynaları, radyatör ızgarası ve 15-17 inç alüminyum alaşımlı çelik jantlar ile birlikte tamamen yenilenen ön ızgara güç kavramına vurgu yaparken, arka bölümdeki tepe ve stop lambaları görünürlüğü artırmayı hedefliyor. Yenilenen dış tasarımı ile rakiplerine gözdağı veren Hilux’ın 4x2 versiyonları da 4x4 heybetine ve iddialı görünümüne sahip. Bunun yanısıra yenilenen Hilux, ferah iç mekanda zengin donanım seviyesi ve rafine kalite anlayışı ile binek otomobil konforunu da sunuyor.

Yenilenen Hilux’ın 5 ileri manuel şanzımana sahip 4x2 2,5 lt D-4D versiyonunda, güç 24 PS artarak 144 PS değerine ulaşırken, 7,3 lt yakıt tüketimi ve 193 g/km CO2 salım değeri sunuyor. Yenilenen Hilux’ın otomatik şanzımana sahip 4x4 3,0 lt D-4D Elegant versiyonu ise, 171 PS güç ile yolları fethetmeye hazırlanıyor. Euro 5 normlarına uygun olarak üretilen yenilenen Hilux, 4x4 görünümlü 4x2 2,5 lt Comfort ve Adventure versiyonlarının yanısıra 4x4 2,5 lt Adventure ve 3,0 lt Elegant AT versiyonları ile Eylül ayı sonunda pazara sunulacak.

Fuarın bir başka ilgi odağı ise segmentindeki rekabeti bir üst boyuta taşıyan Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive S oldu. Güçlü motoru ile eşsiz bir sürüş duygusu yaşatan 1.8 Avensis, Toyota Optimal Drive teknolojisi ile yüksek performansı düşük yakıt tüketimi ile birlikte sunuyor. İç mekanda kalite duygusunu en üst seviyede yaşatan yeni Avensis 1.8 Elegant Extra, yüksek konfor sunan donanım seviyesi ile de müşteri beklentilerini aşıyor. Toyota Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive S, segmentinde 1,6 lt otomatik şanzımana sahip otomobillerin fiyat seviyesinde sunuluyor. Yeni güçlü motoruyla yüzde 60 ÖTV sınıfında değerlendirilen prestij ve kalite arayan müşterileri için ekstra vergi yükü de Toyota tarafından üstleniliyor.

Toyota’nın C-Hatchback segmentindeki popüler modeli Auris enerjik yapısı ve sportif sürüş dinamikleriyle küçük ailelerin yanı sıra gençleri de hedefliyor. Auris donanımda da geniş kapsamlı alternatifler sunarak müşteri ihtiyaçlarına yönelik Toyota özenini kanıtlıyor.

Arazi şartlarında olduğu kadar kullanım özellikleri ve boyutlarıyla da kent yollarına kolaylıkla uyum sağlayan ve kompakt SUV segmentinin ilk örneği olan Toyota RAV4, dinamik duruşu ve üstün teknolojisiyle zor beğenenlere hitap ediyor.

Toyota standında ayrıca; Toyota’nın arazi araçlarındaki 60 yıllık Toyota birikimini günümüze taşıyan ve heybetiyle her türlü zorlu şartının üstesinden gelirken şıklığı ile de göz kamaştıran Land Cruiser Prado ile birlikte ailelerin öncelikli tercihi Toyota Verso ve dünyada en çok tercih edilen Toyota modeli olan Corolla sergileniyor.

Gaziantep Otomobil Fuarı’nda 391 m2 üzerine kurulu standda yedi farklı modeliyle yer alan Toyota’yı, Toyota Plaza Muhittinoğlu temsil ediyor.

Hiç yorum yok