Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPELİN YÜKSELİŞİ AGUSTOS AYINDA DA SÜRDÜ

Otomotiv Distribütörleri Derneği Ağustos ayı perakende satış verilerine göre, Opel, binek otomobil pazarında 3.673 satış adeti ile %9 üzerin...

Otomotiv Distribütörleri Derneği Ağustos ayı perakende satış verilerine göre, Opel, binek otomobil pazarında 3.673 satış adeti ile %9 üzerinde pazar payına sahip oldu.


Toplamda 56 Marka ve 58.288 adetlik binek otomobil satış grafiği içinde Opel, binek araç satışlarında 2. sırada yer aldı. Binek ve hafif ticari satışları toplamında ise 3.821 adet'lik toplam satışa ulaşarak % 6.6'lık bir toplam pazar payı elde etti.
Opel, Ocak-Ağustos ayı kümülatif satışlarda toplamda 33.631 adetlik satışa ulaşmış oldu. Bu toplam satışın 32.176 adeti binek araç satışlarından, 1.455 adeti de ticari araç satışlarından gelmekte.

Opel Türkiye genel müdürü Özcan Keklik "yalnızca verimlilik ve satış rekorları kırmak için değil, aynı zamanda müşteri hizmetlerinde mükemmellik için de tüm Opel Türkiye ekibi olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduğumuz ve bunun sonucu olarak müşterisini en çok sahiplenen şirket olma kararlılığımızdır." dedi ve

"Opel markamızla daha rekabetçi ve güçlü ürünler ile müşteri ihtiyaç ve taleplerine en iyi şekilde cevap verme hedeflerimiz paralelinde yeni ürün ve motor seçeneklerini geliştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üstün Alman Mühendisliği ve Teknolojisi'ne sahip Opel markamızla, yüksek kaliteli, cesur ve etkileyici tasarımlar sunmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Opel'in en çok satılan modelleri Astra 1.6 115 HP46.235 TL, Yeni Corsa 1.2 i Twinport 30.552 .TL ve Yeni Meriva 1.4 100 hp 38.413 TL'dan satışta.

Hiç yorum yok