Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPELİN BİNEK OTOMOBİL PAZARINDAKİ BAŞARISI DEVAM EDİYOR

Otomotiv Distribütörleri Derneği Temmuz ayı perakende satış verilerine göre, Opel, binek otomobil pazarında 4.422 satış adeti ile %10'un...

Otomotiv Distribütörleri Derneği Temmuz ayı perakende satış verilerine göre, Opel, binek otomobil pazarında 4.422 satış adeti ile %10'un üzerinde pazar payına sahip oldu.


Toplamda 56 Marka ve 43.518 adetlik binek otomobil satış grafiği içinde Opel, 3. sıraya yerleşti. Binek ve hafif ticari satışları toplamında ise 4.605 adet ile pazardaki sağlam konumunu pekiştirdi.

Opel, kümülatif satışlarda toplamda 29.810 adetlik satışa ulaştı. 2011'in ilk çeyreğinde %76.28 oranında büyüme gösteren binek otomobil ve hafif ticari araç pazarı Temmuz ayında %2.55'e geriledi ve büyüme beklentilerinin aksine bir seyir gösterdi.

Opel ise bu koşullarda satış değerlerini yükseltme başarısı gösterebildi.

Opel Türkiye genel müdürü Özcan Keklik "kuvvetle altını çizmek istediğim nokta yalnızca verimlilik ve satış rekorları kırmak için değil, aynı zamanda müşteri hizmetlerinde mükemmellik için de tüm Opel Türkiye ekibi olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduğumuz ve bunun sonucu olarak müşterisini en çok sahiplenen şirket olma kararlılığımızdır." dedi ve "Opel markamızla daha rekabetçi ve güçlü ürünler ile müşteri ihtiyaç ve taleplerine en iyi şekilde cevap verme hedeflerimiz paralelinde yeni ürün ve motor seçeneklerini geliştirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üstün Alman Mühendisliği ve Teknolojisi'ne sahip Opel markamızla, yüksek kaliteli, cesur ve etkileyici tasarımlar sunmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Opel'in en çok satılan modelleri Astra 1.6 115 HP, 44.734 TL ve Yeni Corsa 1.2 i Twinport 29.483 TL'dan satışta.

Hiç yorum yok