Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL CORSA ALANLAR OMV PETROL OFİSİNDEN1 YILLIK AKARYAKIT KAZANDI

Opel ve OMV Petrol Ofisi'nin ortak gerçekleştirdiği kampanya ile 1-30 Haziran arasında Corsa satın alanlar arasında yapılan çekiliş ile ...

Opel ve OMV Petrol Ofisi'nin ortak gerçekleştirdiği kampanya ile 1-30 Haziran arasında Corsa satın alanlar arasında yapılan çekiliş ile belirlenen 15 talihli 1 yıllık akaryakıt masrafından kurtuldu.

Kampanya sonucunda 1 yıllık akaryakıt kazanan talihliler plakalarına tanımlanan özel kartlarla, otomobillerinden dahi inmeden OMV Petrol Ofisi’nin yeni nesil araçlar için en üstün seçenek olan Yeni Nesil V/Max Performans Serisi ürünleri ile 100 lt’de 4 lt’ye varan oranda yakıt ekonomisi sağlamanın yanı sıra %10’a varan oranda güç ve performans artışıda sağlayacaklar.

Yüksek teknoloji kullanılarak geliştirilen Yeni Nesil V/Max Performans Serisi yakıtları, özel ve etkin patentli formülleri sayesinde, motorda üstün temizlik sağlayarak yakıt sisteminde ve motorda tortu oluşumunu önlemektedir. Dünya çapında ispatlanmış, akaryakıtta son teknoloji ile OMV Petrol Ofisi`ne özel olarak geliştirilen Yeni Nesil V/Max Performans Serisi ürünleri, saha, motor ve şasi dinamometre testleri ile büyük otomotiv firmaları, bağımsız test merkezleri ve bağımsız teknolojik araştırma kurumları ile birlikte test edilip onaylanmıştır. Opel, OMV Petrol Ofisi’nin Yeni Nesil V/Max Performans Serisi yakıtlarını ve Maxima motor yağlarını tavsiye etmektedir.

Akaryakıt kazanan talihlilere hediyelerini, bugün gerçekleştirilen etkinlikle, OMV Petrol Ofisi Kurumsal Marka Müdürü Altuğ Teközgen ve Opel Türkiye Dış İlişkilerMüdürü Sinan Ulusoy teslim etti.

Hiç yorum yok