Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES, YOLA CONTINENTAL İLE ÇIKIYOR

Continental’in Mercedes Benz ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında; spor binek otomobili CLS, üretim hattından ContiSportContact 5 P MO lastik...

Continental’in Mercedes Benz ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında; spor binek otomobili CLS, üretim hattından ContiSportContact 5 P MO lastiklerle çıkarken Van gurubunun güçlü kardeşleri Viano ve Vito modellerinde de artık ContiSportContact 5 takılı olacak.

Avrupanın en büyük, dünyanın üçüncü otomotiv yan sanayi tedarikçisi ve en büyük lastik üreticisi Continental’in Mercedes Benz ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında artık; spor binek otomobili CLS, üretim hattından bu araca özel olarak üretilen ContiSportContact 5 P MO lastiklerle çıkacak.

Ayrıca güçlenen Viano ve Vito modellerinde de artık ContiSportContact 5 takılı olacak. Üstün yol tutuşları ve sağladıkları yakıt tasarrufu nedeniyle Continental lastiklerini tercih eden Mercedes Benz’in motor gücü 408 HP’ye (300kW) varan CLS modellerinde 255/35 R 19 ve 285/30 R 19 ebatlarındaki lastikler kullanılacak. Motor gücü yaklaşık 162 HP’ye (119kW) varan Viano ve Vito’da ise 245/45 R 19 ebadında ContiSportContact 5 lastikler takılı olacak. Continental, CLS’te kullanılacak ContiSportContact 5 P model lastiklere “MO” (Orijinal Mercedes ekipman) etiketini basacak. Bu etiketi taşıyan lastikler Mercedes bayilerinin yanı sıra, Continental satış noktalarında da önümüzdeki dönemde satışa sunulacak.

ContiSportContact 5 P, ultra güçlü spor otomobiller için tüm beklentileri karşılarken, ContiSportContact 5 ise, güçlü spor otomobillerde ve güçlü van araçlarda sağlam yol tutuşu, viraj almada yüksek performansın yanı sıra özellikle kısa fren mesafesi ile fark yaratıyor.

Hiç yorum yok