Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ NESİL TOTAL EXCELLIUM İLE DIZEL ARAÇLARDA ORTALAMA %3,7 YAKIT TASARRUFU VE 500 EKSTRA CLUB TOTAL PUAN

Dünyanın önde gelen akaryakıt şirketlerinden TOTAL’in, uzun araştırmalar sonucunda yeniden formüle ettiği TOTAL Excellium, motoru temiz tuta...

Dünyanın önde gelen akaryakıt şirketlerinden TOTAL’in, uzun araştırmalar sonucunda yeniden formüle ettiği TOTAL Excellium, motoru temiz tutarak motor ömrünü uzatıyor ve dizel araçlarda ortalama 3,7 oranında yakıt tasarrufu sağlıyor.

Tüm Club TOTAL üyeleri 5 Temmuz – 15 Ağustos arası yapacakları 3 adet 100 TL ve üzeri TOTAL Excellium alışverişlerinde 500 ekstra Club Total puan kazanacak.

TOTAL’in dünyanın farklı noktalarında bulunan 3 araştırma merkezindeki 550’nin üzerinde konusunda uzman dev bir ekip yeni motor teknolojilerine ve yeni petrol kaynaklarına uygun yeni formüller üzerinde çalışmakta. Söz konusu çalışmaların en yeni ürünü olarak yeniden formüle edilen TOTAL Excellium öne çıkıyor.

TOTAL Excellium bakar, temizler ve korur
Yeniden formüle edilen TOTAL Excellium ilk çalıştırma, hareket, uzun yol ve dur-kalk gibi farklı çalışma şartlarında bile motorun daha verimli çalışmasını sağlamak üzere geliştirildi. TOTAL Excellium motordaki aşınmayı ve kirlenmeyi önleyerek motorun ömrünü uzatıyor ve temiz kalmasını sağlıyor.

Düşük tüketim
İç yapısı kirlenen motorların daha fazla yakıt tükettiği bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış durumda. Dolayısıyla motorun verimliliğinin korunması için temiz kalması çok büyük öneme sahip. Yeniden formüle edilen TOTAL Excellium sadece motorun içyapısının temiz kalmasını sağlamakla kalmıyor aynı zamanda hareketli parçaların sürtünmesini azaltarak yakıt tüketimini azaltıyor. Dizel motorlu 5.000 araç üzerinde yapılan test sonuçlarına göre TOTAL Excellium Motorinin düzenli kullanılması halinde, günlük ortalama günlük iş-ev-iş yolculuğu olarak kabul edilen 50 km’den kısa kullanımlarda sıradan dizel yakıt kullanan araçlara göre yakıt tüketimi ortalama yüzde 3,7** oranında azaltmakta.
**Gerçek tasarruf oranı araca, sürüş stiline ve sürüş şartlarına göre farklılık gösterir.

CO2 salınımı ve çevre kirliliğine yol açan maddelerde azalma
Sadece motorun daha iyi bir performans sunmasını sağlamakla kalmayan TOTAL Excellium aynı zamanda çevreyi kirleten emisyonların CO, NOx gibi maddelerin yanı sıra CO2 salınımının da azaltılmasına yardımcı oluyor.

TOTAL Excellium ile ekstra Club Total puan
TOTAL Oil Türkiye, yeni formüllü TOTAL Excellium’un lansman dönemi boyunda yeni bir Club Total kampanyasını Club TOTAL Card üyeleriyle buluşturuyor. Tüm Club TOTAL üyeleri 5 Temmuz – 15 Ağustos arasında yapacakları 3 adet 100 TL ve üzeri TOTAL Excellium alışverişlerinde 500 ekstra Club TOTAL puan kazanacak ve böylece ücretsiz akaryakıt alma fırsatı elde edecek. CLUB TOTAL Card sahibi olmak için İnternetten veya 450 Total istasyonundan başvuru yapılabiliyor.

Hiç yorum yok