Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ FİNANS İLE HYUNDAİ SAHİBİ OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY

Hyundai, şimdi de herkesin Hyundai sahibi olması için önemli imkanlar tanıyacak olan Hyundai Finans hizmetini sunuyor. Tüketici beklentileri...

Hyundai, şimdi de herkesin Hyundai sahibi olması için önemli imkanlar tanıyacak olan Hyundai Finans hizmetini sunuyor.

Tüketici beklentilerini ve taleplerini yakından takip eden Hyundai, satın alma sürecinde müşterilerine finansman konusunda en iyi hizmeti vermek üzere Hyundai Finansı geliştirdi.

TEB Tüketici Finansman A.Ş. (TebCetelem) işbirlikteliği ile gerçekleştirilen hizmet, müşterilere en cazip finansman olanaklarını sunmakla birlikte satın alma sürecindeki operasyonel zorlukları da en aza indiriyor. Hyundai modellerinin ulaşılabilirliğini de en yüksek seviyeye çıkaracak hizmet sayesinde Hyundai sahibi olmak artık çok daha kolay hale geliyor.

Hyundai Finansın avantajları, Hyundainin ürün yelpazesindeki tüm modeller için geçerli olacak. Yeni otomobiller için 3 ile 36 ay arasında yüzde 0,86 faiz oranıyla, 37 ile 48 ay arasında da yüzde 0,96 faiz oranıyla kredi kullanma imkanı sunan Hyundai Finans, ikinci el otomobiller için de ayda yüzde 0,99 oranlı kredi koşulu tanıyacak.

Daha fazla detay hyundai web sitesi ve hyundai yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok