Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKODA ÇUKUROVA OTO SHOW’DA FARK YARATACAK

Kalitesi ve zengin donanımıyla fark yaratan Skoda , bu yıl 26 Nisan -1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek Çukurova Oto Show...

Kalitesi ve zengin donanımıyla fark yaratan Skoda , bu yıl 26 Nisan -1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek Çukurova Oto Show’da mevcut 5 modelin 7 farklı versiyonu ile gövde gösterisine hazırlanıyor.

Binek otomobilden arazi aracına kadar tüm segmentlerde başarısını kanıtlayan otobillerini Adana TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki 250 metrekarelik standında sergileyecek olan Skoda’yı bu yıl Best Dealer ödülüne layık görülen Adana Özgen Otomotiv temsil edecek.

Skoda, Adana Çukurova Oto Show‘da; yeni teknolojiler ile donatılan motorları ile daha çevreci ve yakıt ekonomisi sağlayan küçük sınıfın en tutumlu araçlarından Fabia 1.4 Dinamik paket ve Fabia RS, SUV segmentine farklı bir bakış açısı getiren Yeti 1.2 TSI DSG, lüks sınıfın gözdesi Superb 2.0 TDI 170 ve Superb Combi modern tasarımı ve prestijli duruşuyla öne çıkan Octavia 1.6 TDI ve Octavia 1.4 TSI ve ailelerin öncelikli tercihi Roomster Panaroma modellerini sergileyecek.

Hiç yorum yok