Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MİTSUBİSHİ ASX TÜRKİYEDE

MITSUBISHI, crossover segmentinin kurallarını yeniden belirlemeye hazırlandığı modeli ASX’i, tüm ülkelerin oluşturduğu yoğun talep nedeni il...

MITSUBISHI, crossover segmentinin kurallarını yeniden belirlemeye hazırlandığı modeli ASX’i, tüm ülkelerin oluşturduğu yoğun talep nedeni ile birkaç ay gecikmeli olarak bu ay Türkiye’de satışa sunuyor.

ASX’te yakıt ekonomisini maksimum seviyeye çıkartan otomatik Stop&Go (durk-kalk) teknolojisi ise standart. ASX, hareket yoksa yakıt tüketimini kesiyor ve hareket halinde iken en az tüketim için size doğru vitesi öneriyor. Bu sayede tüketimi 100 kilometrede 5.9 Litreye kadar düşürerek sınıfının lideri oluyor.

Geri kaydırma stresi bitiyor
Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Start Assist Sytem - HSA) ile şehir trafiğinde sürücülerin en sık karşılaştığı zorluklardan biri olan, yokuşta aracı geri kaydırma stresine son veriyor.

Euro NCAP güvenlik testinden 5 yıldız alan ASX’in kullanıcıları, HSA (Yokuş Kalkış Destek Sistemi), eşsiz yol tutuşu sağlayan ASTC (Aktif denge ve çekiş sistemi), EBD destekli ABS, fren destek sistemi ve ESS (Acil Stop Sinyal Sistemi) ile güvenliklerini maksimum seviyeye çıkartıyor.

7 havayastığı bulunuyor
Mitsubishi Motors’un darbeye karşı güçlendirilmiş patentli RISE gövde yapısına sahip ASX, sürücü diz hava yastığı dahil 7 hava yastığına sahip. ASX’in Intense paketinde kusursuz bir şekilde düşünülmüşdonanım özelliklerinin yanında, araç içindeyken
bile doğada yürüyüşe çıkmışsınız hissi yaratan panaromik cam tavan ve tavan rayı sunuluyor.

Isıtmalı ön koltuklar ve deri koltuk döşemesi
ile göz alıcı bir iç tasarıma sahip olan ASX Intense, tek dokunuşta anahtarsız çalışarak kullanıcısına maksimum rahatlık sunuyor.

Mitsubishi ASX Intense 1.6 MT donanım paketli modelin fiyatı tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı 59900 TL

Mitsubishi ASX Invite 1.6 MT donanım paketli modelin fiyatı tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı 52.952 TL.

Daha fazla detay mitsubishi yetkili satıcıları, mitsubishi ve simdiasxzamani web sitelerinde

Hiç yorum yok