Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AUDİ A6 MAYISTA TÜRKİYEDE SATIŞTA

AUDI'nın 2011 yılındaki en büyük kozlarından biri ise yeni A6 olacak. Mayıs ayında Türkiye’ye gelecek yeni A6, bu segmentte standartları...

AUDI'nın 2011 yılındaki en büyük kozlarından biri ise yeni A6 olacak. Mayıs ayında Türkiye’ye gelecek yeni A6, bu segmentte standartları yeniden tanımlamayı hedefliyor.

Audi’nin sektör lideri olduğu alüminyum üretim teknolojisi sayesinde yeni A6'nın son derece hafif gövdesi, yüksek güçte motorlarla birleşmesine rağmen, yakıt tüketiminde önemli oranda azalma sağlıyor.

Gövdesinin büyük bölümü alüminyum ve ileri teknoloji ürünü çeliklerden yapılan yeni A6, böylelikle son derece hafif, sağlam ve çok daha güvenli bir yapıya sahip. Standart olarak sunulan Audi Drive Select ve entegre edilmiş 'Verimlilik Modülü' sayesinde yeni Audi A6 sürücüye en verimli şekilde aracını nasıl kullanabileceği konusunda da bilgi veriyor. Böylece sürücülerin araçlarını daha ekonomik bir biçimde kullanması konusunda destek oluyor.


En üst segmetteki standartlara sahip
Yeni A6'da yüksek düzeyde verimli otomatik klima sistemi ile en son nesil MMI Plus radyo isletim sistemi standart olarak sunuluyor. Audi ayrıca önemli bilgileri ön cama yansıtan isteğe baglı head-up ön görüntü ekranını da sunuyor. Audi yeni A6’yı Bluetooth araç telefonu aracılığıyla internete bağlıyor. MMI Navigasyon plus ile birlikte alındığı takdirde, WLAN kablosuz erisim noktası, araçta diz üstü bilgisayar, ipad ve benzeri mobil cihazların wireless ağ üzerinden internete bağlanmasını sağlıyor. Yeni A6'da yer alan pre sense güvenlik sistemi ise kazaları ve kazaların sonuçlarını azaltırken, bazı durumlarda tamamen önleyebiliyor.

Audi’nin en prestijli modeli A8’in sahip olduğu gece görüş asistanı, aracı tamamen durdurabilen uyarlanabilir hız sabitleme sistemi, kullanıcının parmağıyla yazdığı rakam ve harfleri tanıyan dokunmatik panele sahip MMI Touch, masaj ve havalandırma fonksiyonuna sahip ön koltuklar gibi teknolojik özellikler artık yeni A6 ile beraber isteğe bağlı olarak alınabilecek.hürriyet


Hiç yorum yok