Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LAND ROVER EXPERİENCE CENTER İSTANBUL

Land Rover Experience İstanbul Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından onaylandı. Yaklaşık 2 yıldır off-road sürüş eğitimi veren La...

Land Rover Experience İstanbul Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından onaylandı.

Yaklaşık 2 yıldır off-road sürüş eğitimi veren Land Rover Experience İstanbul, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından 4x4 off-road eğitim parkuru lisansını alarak Türkiye'nin ilk off-road eğitim merkezi olma unvanına sahip oldu.

Merkezi İngiltere'de bulunan Land Rover Experience Academy eğitmenleri tarafından sertifikalandırılan eğitmenler, katılımcılara güvenli arazi sürüş teknikleri hakkında Land Rover standartlarında eğitim veriyorlar.

Doğada karşılaşılabilinecek tüm engellerin bir arada bulunduğu "Land Rover Experience İstanbul'da katılımcılar, arazi sürüş bilgilerini geliştirirken, 60 yıldan beri sadece 4x4 araç üreten ve bu segmente bir çok yenilik getiren Land Rover'ın farklılığını ortaya çıkaran özellikleri ile de tanışma fırsatı bulmaktadırlar.

Belgrad Ormanları'nın hemen kıyısında kurulu, 200 hektarlık alanda göz alabildiğine uzanan ormanlarla çevrilmiş korunaklı ve el değmemiş bir yaşam merkezi olan Kemer Golf & Country Club, Land Rover Experience eğitimlerinin dışında, golf, binicilik, tenis gibi spor dallarında benzersiz olanaklar sunuyor, SPA merkezi ve restoranlarıyla keyifli anlar yaşatıyor.

Daha fazla detay landroverexperience web sitesinde bulabilirsiniz

Hiç yorum yok