Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PİRELLİ TYRELİFE YOLA DEVAM PROGRAMI

Pirelli, Yola Devam ve Tyrelife programlarının ayrıcalıklı dünyasını 2011 yılında da tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Hizmet kapsa...

Pirelli, Yola Devam ve Tyrelife programlarının ayrıcalıklı dünyasını 2011 yılında da tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Hizmet kapsamı daha da geliştirilen Yola Devam programıyla 7/24 yol yardımı ve özel hizmetler gibi ayrıcalıklar sunan Pirelli, bu hizmetlere ek olarak sektörde sadece Pirelli tarafından sunulan Tyrelife lastik sigortası programı ile de rakiplerinden farklılaşıyor. Tyrelife sayesinde delinme, çarpma veya yanma durumunda tamir edilemeyecek ölçüde zarar gören lastikler birebir aynı lastiklerle Pirelli tarafından ücretsiz değiştiriliyor.

Pirelli Yola Devam Programı
Pirelli Yola Devam programı hem tüketicilerin, hem de araçlarının ihtiyaçlarını her an 7/24 karşılamak üzere bir araya getirilmiş olan ücretsiz hizmetler paketi olarak öne çıkıyor. Pirelli’den otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alan tüketiciler, Pirelli Yola Devam programına üye olarak Lastik Değişim Hizmeti, Çekici Hizmeti, Acil Durum Hizmeti ve Organizasyonel Hizmetler gibi ayrıcalıklardan yararlanabiliyor. 4 adet lastik alan tüketiciler bu hizmetlerden 1 yıl yararlanırken, 2 adet lastik alımı yapan tüketiciler ise 6 ay süre ile yararlanabiliyor.
Bunun için tek yapılması gereken ise www.yoladevamaktivasyon.com internet sitesine istenilen bilgileri kaydedip faturayı eklemek veya 0212 337 42 78 numaralı telefonu arayarak istenilen bilgileri ve fatura faksını göndermek.

Pirelli Tyrelife Programı
Pirelli Yola Devam hizmetlerine ek olarak sunulan Tyrelife programı ise, Pirelli’nin lastik sektöründe bir ilki gerçekleştirerek sunduğu lastik sigortasıdır. Pirelli Yetkili Satıcılarından 4 adet 15 inç ve üzeri jant ölçüsünde yüksek performans (V,W,Y,Z) otomobil ve SUV (4x4) lastiği alan tüketiciler, lastiklerinin delinme, kaldırıma veya başka bir engele çarpma veya yangın sonucunda tamiri mümkün olmayacak derecede hasar görmesi durumunda birebir aynı ölçü ve desendeki lastikle değiştirme imkanı buluyor. Kullanıcı söz konusu hizmetten fatura tarihinden itibaren ilk 6 ay süreyle veya ilk 5000 km kullanım süresince yararlanabiliyor.

Hiç yorum yok