Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Petrol Ofisi Yeni Nesil V/Max EuroDizel ile 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi sağlıyor.

Petrol Ofisi, Yeni Nesil V/Max EuroDizel ile bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değerini sağlıyor. 100 litrede 4 litreye kadar...

Petrol Ofisi, Yeni Nesil V/Max EuroDizel ile bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değerini sağlıyor. 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi sunan Yeni Nesil V/Max EuroDizel, ayrıca güç artışı, daha uzun motor ömrü, daha sessiz sürüş gibi faydaların yanı sıra, düşük emisyon değerleri ile çevre korumasına da katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, yenilikçi ürün ve hizmetlerini sürekli olarak geliştirmeyi sürdürüyor; müşterilerine bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değerini sunuyor. Yeni Nesil V/Max EuroDizel, Afton Chemical tarafından Petrol Ofisi için özel olarak geliştirilen ve dünyada ilk kez kullanılan GreenClean teknolojisi sayesinde, eski ve yeni teknolojili tüm dizel araçlarda 100 litrede 4 litreye kadar yakıt ekonomisi sağlıyor.

Bu arada Petrol Ofisi’nin yeni ürünü Yeni Nesil V/Max EuroDizel’in televizyon reklam filminde, “Yaban” karakteri ile büyük ilgi toplayan Fırat Doğruloğlu ve taklidini yaptığı Kadir İnanır bir araya geldi.

Televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan reklam filminde, ürünün tasarruf sağladığına inanmayan “Yaban” karakteri, Kadir İnanır tarafından ikna ediliyor.Kimbilir belki opetin cem yılmazlı mayk-kit karakteri gibi devam reklam filmleride gelir

Daha fazla detay petrol ofisi istasyonları ve poaş web sitesinde

Hiç yorum yok