Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

yeni Hyundai Accent Era

Türkiye'de Türk tüketicisinin istek ve beklentileri doğrultusunda üretilen ve güvenliği, ekonomikliği, pratikliği, performansı, konforu ...

Türkiye'de Türk tüketicisinin istek ve beklentileri doğrultusunda üretilen ve güvenliği, ekonomikliği, pratikliği, performansı, konforu ve tasarımıyla ''herkesin gönlünde taht kuran'' Hyundai Accent Era'nın dış görünümünde krom kaplamalı yeni ön ızgara, beyaz renkli reflektörlere sahip ön farlar, yeni tip 5 kollu alaşım jantlar, Start ve Team donanım paketlerinde gövde renginde, Select ile Style donanım paketlerinde ise krom görünümlü kapı ve bagaj kapağı çıtaları kullanıldığı belirtildi.

Accent Era'nın iç görünümünde ise mavi aydınlatmalı göstergeler, yeni konsol rengi ve koltuk desenleri bulunduğu ifade edildi.

Accent Era'daki bir diğer önemli yeniliğin ise daha önce sadece 1.4 ve 1.6 litre benzinli motorlarda bulunan otomatik şanzımanın artık 1.5 CRDi-VGT dizel motorla da birlikte alınabildiği ifade edilen açıklamada, Accent Era'nın kendini kanıtladığı belirtilen 110 PS gücündeki güçlü ve ekonomik dizel motorunun dört kademeli yeni otomatik şanzımanıyla 100 kilometrede ortalama 5,9 litre yakıt tükettiği, Accent Era'yı 0'dan 100 kilometre hıza 12,7 saniyede çıkaran bu şanzımanın 182 saatte kilometrelik de maksimum hız sunduğu vurgulandı.

Yenilenen Hyundai Accent Era'nın 20 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu, 1.5 CRDi-VGT dizel motorla sunulan otomatik şanzıman seçeneğinin fiyatının ise donanıma göre 26 bin 100 lira ile 31 bin 50 lira arasında değiştiği kaydedildi.haber7

Hiç yorum yok