Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Ford Fiesta'nın 9 ayda Avrupa'da 250 bin adet sattı

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, 9 ay önce tanıtımı yapılan yeni Ford Fiesta'nın, geçtiğimiz ekim ayında Türkiye'de sa...

Ford Otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, 9 ay önce tanıtımı yapılan yeni Ford Fiesta'nın, geçtiğimiz ekim ayında Türkiye'de satışa sunulmasının ardından büyük başarılara imza attığı ve 3 bin 320 adetlik satış gerçekleştirildiği bildirildi.

ÖTV indirimi uygulamasının binek otomobiller pazarına getirdiği hareketliliğin ve Ford Otosan'ın düzenlediği "günde 14 TL'ye Fiesta Fırsatı" kampanyasının da etkisi ile Fiesta stoklarının tükendiği belirtilen açıklamada, Ford Otosan'ın sunduğu Mayıs sonuna kadar gelen tüm araçlara ön ödeme ile sabit fiyat fırsatı sayesinde tüketicilerin istedikleri araçlara bugünkü kampanya koşulları ile ulaşabildikleri vurgulandı.
Açıklamada şu bilgiler verildi: "Sınıfının lideri tasarım ve kullanım özellikleri ve ekonomik, çevreci motor seçenekleri ile Avrupa'da da fırtına gibi esen Fiesta, 9 aylık sürede 250 bin adet satışla Avrupa'da en hızlı satış başarısı gösteren model oldu.
Yeni Fiesta, Avrupa genelinde Mart ayında elde ettiği 52 bin 800 satış adedi ile İngiltere'nin saygın otomotiv danışmanlık kurumu JATO Dynamics tarafından 'Avrupa'nın En İyi Satan Otomobili' olarak gösterildi.hürriyetoto

Hiç yorum yok