Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Daihatsu Terios Yenilendi

Kompakt Suv segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olarak dikkat çeken Daihatsu Terios yeni yüzü ile şimdi daha şık ve konforlu...

Kompakt Suv segmentinin en çok tercih edilen modellerinden biri olarak dikkat çeken Daihatsu Terios yeni yüzü ile şimdi daha şık ve konforlu. Müşterilerinin ÖTV indirimi avantajından faydalanmasını sağlamak için yeni model yılından önce ithal edilen Yeni Terios, fiyatının yanı sıra standart konfor donanımları ile rakiplerinden bir adım daha önde gitmeye devam ediyor.
Türkiye pazarına girdiği günden bu yana fiyatı, sağlamlığı, konfor ve güvenlik donanımları ile taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kuran ve kompakt SUV segmentinin en çok tercih edilen araçları başında yer alan Terios yenilendi.

Yenilenen Terios, üst düzey konfor donanımlarının yanı sıra, düşük yakıt tüketimi ile de dikkat çekiyor. Üstün yakıt ekonomisi sağlayan Yeni Terios, düşük emisyon oranları ile Daihatsu’nun çevreci araç üretmekteki hassasiyetini gösteriyor.

Yenilenen Terios model yelpazesini de genişleterek 1.3 MT, 1.5 Silver ve 1.5 Gold modellerinin yanı sıra 1.5 Star MT ve 1.5 Galaxy AT versiyonları da seçeneklerin arasına ekledi.

Konforda da öncü
Yeni Terios’da standart donanım olarak eklenen direksiyondan kumandalı müzik sistemi, arka hoparlörler, MP3 bağlantı sistemi, anahtara monte uzaktan kumandalı merkezi kilit, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu gibi işlevsel konfor donanımları yeni tasarımlı ön panjur ve şeffaf arka stop lambaları sayesinde görsel bir bütünlükle zenginleştiriyor.

Ürün yelpazesine yeni katılan 1.5 Star MT modelinde 235 60 R 16 geniş lastik, araca ekstra kaslı görünüm sağlayan Body kit, Perde hava yastığı, VSC (araç denge kontrol sistemi), TRC (araç çekiş kontrol sistemi), Isıtmalı yan aynalar, Koltuk ısıtıcı (ön sürücü ve yolcu), Bagaj örtüsü, Deri düz vites kolu gibi donanımları standart olarak sunuluyor.

Terios 1.5 Galaxy AT modelinde standart olarak sunulan, VSC, DAC (yokuş aşağı iniş kontrol sistemi) HAC (Yokuş yukarı kalkış kontrol sistemi), Siyah deri koltuk ve Deri görünümlü iç kapı döşemesi gibi donanımlar ile SUV segmentinde beklentilerin üzerinde sunduğu konfor sayesinde yeni bir anlayış getirmektedir.

Segmentinin lider markalarından Daihatsu, SUV modeli Terios’un üstün kullanım özellikleri, sağlamlığı, yakıt ekonomisi ve uygun fiyatlarıyla sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.hürriyetoto.com

Hiç yorum yok