Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Peugeot Fırsatlar Konvoyu 10 nisan-7 haziran tarihleri arasında 32 il gezecek

Peugeot konvoyu, markanın heyecanını tüm Türkiye ile paylaşmak için 10 Nisan’da yola çıkıyor “Peugeot Fırsatlar Konvoyu” etkinlikleri dahil...

Peugeot konvoyu, markanın heyecanını tüm Türkiye ile paylaşmak için 10 Nisan’da yola çıkıyor
“Peugeot Fırsatlar Konvoyu” etkinlikleri dahilinde katılımcılar Peugeot markasının hem binek hem de hafif ticari araç ürün gamında bulunan tüm araçlar ile tanışma ve bu araçları test etme imkanını elde edecekler.

Peugeot’nun sahip olduğu ve her kesime hitap eden geniş araç yelpazesi ile Türkiye’de toplam 32 ilde organize edilecek olan 35 farklı “Peugeot Fırsatlar Konvoyu” aktivitesinde henüz pazara sunulmamış olan 3008 ve 206+ gibi yepyeni Peugeot modelleri sergilenecek, simülatörler, animasyonlar ve sürprizler ile bir festival havası yaratılacak.

Sürpriz hediyelerin yanı sıra “Peugeot Fırsatlar Konvoyu”nda test sürüşlerine katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişi Peugeot 407 kazanma şansına da sahip olacak.

Organizasyon dahilinde test imkanı sunulacak Peugeot 107, 206 Sedan, 207, 207 Outdoor, 308, 308 SW, 407, Bipper, Partner Origin, Partner Tepee, Expert ve Boxer modelleri ile her kesime hitap eden geniş ürün gamını gözler önüne seren Peugeot, bu aktivite fırsatı ile 3008 ve 206+ gibi önümüzdeki aylarda pazara sunulacak yepyeni modelleri de önceden tüm Türkiye’ye tanıtma imkanına sahip olacak.arabalar.gen.tr

Hiç yorum yok