Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai , Hediye Kredi Destek Sigortası kampanyası

Türkiye'de ilk kez tüm modelleri için 5 Yıl / 100.000 km Üretici Firma Mekanik Garantisi'ni 2004 yılından bu yana veren, ülke çapın...

Türkiye'de ilk kez tüm modelleri için 5 Yıl / 100.000 km Üretici Firma Mekanik Garantisi'ni 2004 yılından bu yana veren, ülke çapındaki tüm bayileriyle ISO-9001 belgesiyle en üstün kaliteli hizmeti ilk kez sunan Hyundai, müşterinin faydası için yapılan çalışmalarına Hediye Kredi Destek Sigortası uygulamasını da ekledi ve yine böyle bir uygulamayı gerçekleştiren ilk ve tek marka oldu.

Hyundai, içinde bulunduğumuz zorlu koşullarda yeni araç sahibi olmak isteyen müşterilerini mağdur etmemek ve işsiz kalma endişesi taşımadan herkesi gönül rahatlığıyla otomobil sahibi yapmak üzere Türkiye İş Bankası'yla ortak bir çalışmaya imza attı. 12 Mart 2009 tarihinde başlayacak uygulama kapsamında Hyundai tarafından, Türkiye İş Bankası üzerinden 12, 24 veya 36 ay vadeli taşıt kredisi kullanarak yeni bir Hyundai binek otomobil satın alan bireylere, Anadolu Hayat Emeklilik'in yeni ürünü olan “Kredi Destek (İşsizlik) Sigortası” hediye edilecek. Bunun yanı sıra Maximum Kart sahibi olanlara da Türkiye İş Bankası tarafından ücretsiz OGS cihazı verilecek.

Her otomobilinde önce güvenlik diyen ve artık müşterilerin ödemelerini de güvence altına alan Hyundai'nin hediye ettiği Kredi Destek Sigortası ile ölüm, tam ve kalıcı sakatlık durumlarında 64.800 TL'lik tutara kadar kredi borcunun tamamı; işsiz kalınması durumunda ise altı aya ve taksit başına 2.250 TL'lik tutara kadar kredi borcu taksitleri Anadolu Hayat Emeklilik tarafından ödenecek.

Hyundai'nin sektörde ilk ve tek olarak gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki Hediye Kredi Destek Sigortası uygulamasının haricinde Mart ayında ayrıca tüm binek otomobillerde yüzde 10'a varan indirimler ve 10.000 TL'ye yüzde 0,65 faiz ve 12 ay taksitle kredi imkanı da sunuluyor. HYUNDAİ

Hiç yorum yok