Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Volvo Kamyon lanse ettiği dünyanın seri üretimli en güçlü kamyonunu için keyifli bir web sitesi hazırladı.

700 beygir gücündeki FH16 modeli ile dünyada ve sektörde yine bir ilke imza atan Volvo Kamyon, bu özel aracın tanıtımı için hazırlanan site ...

700 beygir gücündeki FH16 modeli ile dünyada ve sektörde yine bir ilke imza atan Volvo Kamyon, bu özel aracın tanıtımı için hazırlanan site ile çok sayıda ziyaretçiye ulaşmayı başardı.

Ticari amaçlı üretilen bir kamyon, en ağır ve zorlu taşıma görevleri için tasarlanan bu kadar güçlü bir motorla ilk kez piyasaya sürülüyor. Tanıtımı da tabi ki bir o kadar farklı planlandı. Bu kadar heyecan yaratan bir haberin heyecanlı bir tanıtımı olmalı düşüncesi ile Volvo Kamyon özel bir web sitesi hazırladı.

www.strongesttruck.com sitesini ziyaret edenleri çok keyifli sürprizler bekliyor. Site ziyaretçileri dünyanın en güçlü kamyonu 700 beygirlik FH16 ile tanışırken dünyanın dört bir yanından siteye giren diğer ziyaretçiler ile yarışabiliyorlar. Altı ayrı dilde hazırlanan siteyi hiçbir tanıtım yapılmadan günde 10.000 farklı kişi ziyaret etti. Ziyaretçiler sadece oyunun keyfini çıkartabildikleri gibi iddialı oyunlarıyla hediyeler de kazanabiliyorlar. Oyun hız, güvenlik ve dikkat gerektiriyor. Her iki haftada bir kazanan açıklanıyor ve oyunun birincisine Volvo FH16 serisinden özel bir deri ceket hediye ediliyor.

Ticari araç sektörü ile ilgisi olmayan kişilerin bile ilgisini çeken bu site ile amaç aslında farklı hedef kitlelere ulaşmak ve heyecan yaratmak. 2006 baharından bu yana üzerinde büyük bir özenle çalışılan ve çok zorlu testlerden geçirilen Volvo FH16 dünyanın en güçlü kamyonu olmasının yanı sıra daha düşük emisyon değerleri ve değişmeyen yakıt tasarrufu ile büyük bir başarı yakaladı. Güç artışına rağmen dünyanın en güçlü kamyonu Volvo FH16 700hp aynı zamanda çevreci olma özelliği ile de ön planda…haber7

Hiç yorum yok