Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Volvo 'VOLVO FM11' kamyonunu tanıttı

Toplantıda konuşan Volvo Türk ve Volvo Kamyon Genel Müdürü Ulf Magnusson, Türkiye'nin VOLVO için çok önemli bir yatırım pazarı olduğunu...

Toplantıda konuşan Volvo Türk ve Volvo Kamyon Genel Müdürü Ulf Magnusson, Türkiye'nin VOLVO için çok önemli bir yatırım pazarı olduğunu dile getirdi.

Magnusson, otomotiv sektörünün krizden çok etkilendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Otomotiv sektöründeyiz ve genel anlamda otomotiv sektörü çok etkilendi. Biz de etkilendik. Bu negatif çalkantılar her zaman negatif sonuçlara gitmez. Çoğu zaman pozitif sonuçlar da doğurur. Sadece nasıl yönettiğinize bağlı. Bu kri reaksiyonu ile ilgili olarak özellikle Türkiye pazarı için işaretler onu gösteriyor ki Türkiye de bu ekonomik durumdan etkilenecek. Oldukça erken veya oldukça geç başlamış kabul edebiliriz. Bu duruma nasıl baktığımıza bağlı. Genel anlamda bu bahsettiğimiz büyük kriz Türkiye'ye Avrupa'dan biraz daha geç geldi. Her gün gözlemliyoruz, müşterilerimiz finansal olarak zorlanıyorlar. Para bulmakta zorlanıyorlar. Gelecek yıl için çok büyük umutlarım var diyemem."

Ulf Magnusson, 2009'da finansal hizmetler açısından Türk Lirası bazında hizmetler sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, rakiplerinin finans hizmetlerini durdurduğunu bu sebeple rekabetin düştüğünü ve bu durumun VOLVO Finans'a fırsatlar sağladığını söyledi.

Volvo FM11 kamyonuyla yeni bir segmentte üretime geçtiklerini dile getiren Magnusson bu ürünleri stok yaparak değil tüketicilerin isteğine göre üreteceklerini ifade ederek, "Hepimizin bildiği üzere rakiplerimizin stoku var ve bu gelecek yıl ilk çeyrekte satışlarımızı etkileyecek" dedi.

Magnusson pazarlama stratejilerini güvenlik, kalite ve teknoloji üzerine kurduklarını belirterek, yeni ürünlerinin finansman olarak baskı yaşayan bir sektöre hitap ettiğini, fakat pazarlama stratejileri ve Petrol Ofisi ile başlattıkları kampanya ile büyük bir avantaj sağlayacaklarını kaydetti.

-"TÜRKİYE'DEKİ OPERATÖRLER GELENEKSEL BAKIYOR"-

Konuşmasında VOLVO FM11 kamyonunun özelliklerine değinen Magnusson, bu ürünün satışa 6x2T ve 4x2T çekiciler olarak iki seçenek halinde sunulduğunu, 390 ve 430 beygirlik motor güçleriyle de tüketicilere yurt içi taşımacılıkta önemli avantajlar getireceğini dile getirdi.

Yeni kamyonlarında kullanılan SCR motor teknolojisinin ve Volvo'nun ürettiği I-Shift otomatik şanzımanların yakıt tasarrufu sağladığına dikkati çeken Magnusson, şunları söyledi:

"İnanıyoruz ki yakıt nakliye sektöründe maliyeti çok etkileyen bir unsur. I-Shift, Volvo'nun taşımacılık sektörüne kazandırdığı yeniliklerden en muhteşemidir. Avrupa'da I-Shift yüzde 70 oranında tercih ediliyor. Türkiye'deki operatörler hala geleneksel bakıyor ve manuel şanzıman kullanıyorlar. Türkiye'de de buna olan talep artacaktır."

Magnusson, yeni üretilen çekicinin çevreye de uyumlu olduğunun altını çizerek, ürünlerini ileride yürürlüğe girecek olan EURO 4 yasasına uygun ürettiklerini vurguladı.haber7

Hiç yorum yok