Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Temsa Global’den dünyada bir ilk! Prestij Super Deluxe’ün arka beşlisi “BedoSeat” adıyla yatak oldu!

Temsa Global, segmentinin en çok tercih edilen aracı Prestij Super Deluxe’ün arka beş koltuğunun yatağa dönüşmesini sağlayan sistem ile dün...


Temsa Global, segmentinin en çok tercih edilen aracı Prestij Super Deluxe’ün arka beş koltuğunun yatağa dönüşmesini sağlayan sistem ile dünyada bir ilke imza attı.
Temsa Global, yatağa “BedoSeat” adını verdi.

Temsa Global AŞ, 27+1 midibüs segmentinin en çok tercih edilen aracı Prestij Super Deluxe’de yenilikçi bir uygulamaya daha imza attı. Müşterilerine özel çözümleriyle otobüs sektöründe öncü bir rol oynayan Temsa Global AŞ, arka beş koltuğu yatağa dönüştüren bir mekanizmayı Prestij Super Deluxe aracına entegre ederek dünyada bir ilke imza attı. Arkadaki beş koltuğun öne doğru hareket etmesiyle ortaya çıkan yatağa “BedoSeat” adı verildi.

210 cm boyunda ve 60 cm genişliğindeki yatak, kaptanların uzun yolculuklarda dinlenmesini sağlıyor. BedoSeat, kaptanların uyku ihtiyacını rahat bir şekilde karşılarken uzun seyahatlerde konaklama sorununu ortadan kaldırıyor. Temsa Global, “BedoSeat” reklam kampanyasında, "Kaptan yattığı yerden belli olur!" mesajıyla kaptan şoförlere ulaşıyor.

BedoSeat, Prestij Super Deluxe araçlarda standart olarak sunulacak. Hizmette olan mevcut Prestij Super Deluxe araçlarına “BedoSeat” takma işlemini ise Temsa Global’in yetkili servisleri yapıyor.

Hiç yorum yok