Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Renault Megane R26.R

Renault, İngiliz Otomobil Fuarı’nda yeni modeli Megane R26.R modelini sergiledi. Firma önümüzdeki sene satışa sunacağı 3üncü nesil Megane mo...


Renault, İngiliz Otomobil Fuarı’nda yeni modeli Megane R26.R modelini sergiledi. Firma önümüzdeki sene satışa sunacağı 3üncü nesil Megane modelinden önce, güncel R26 modelinin satışlarını arttırmayı hedefliyor.

Sadece 450 adet üretilecek ekstrem model R26.R standart modeli ile aynı motor, şanzıman ve kilitli diferansiyeli paylaşıyor. Ancak R26.R 123 kilogram daha hafif ve süspansiyonu pist kullanımı için özel olarak ayarlanmış. Değişiklikler sonucunda R26.R, efsane Nürburgring pistini 8 dakika 17 saniyede dönebiliyor.

Dışardan bakıldığında R26.R karbon-fiber ön kaputu, kırmızı 18 inç ebadında jantları, yeni spoyleri ve araç üstündeki grafikleri ile kendini standart modelden ayırıyor.

Araç içinde öne çıkan farklılıklar ise, Sabelt yarış koltukları, 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri, deri ve süet kaplı direksiyon – vites kolu ve aracın üretim numarasını gösteren plaka. Araç istenirse 4 noktadan bağlantılı takla kafesi ile de sipariş edilebiliyor.

Megane R26.R 2 litre turbo beslemeli motora sahip. 230 beygir gücündeki motor 310 Nm tork üretiyor ve aracın 0-100 km/s hızlanması 6 saniye.ntvmsnbc

Hiç yorum yok