Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes-Benz 'Actros' yenilendi

Mercedes-Benz'in satışı sunulduğu 1996 yılından bu yana 100'ün üzerinde ülkede, 550 bin adet satılan kamyonu ''Actros'&#...


Mercedes-Benz'in satışı sunulduğu 1996 yılından bu yana 100'ün üzerinde ülkede, 550 bin adet satılan kamyonu ''Actros'' yenilendi. Araç, Kasım ayında yollara çıkacak.
Yeni Mercedes-Benz Actros'un tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Mercedes-Benz Türk A.Ş Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz Türk'ün 1996 yılından bu yana Aksaray'da kamyon ürettiğini hatırlatarak, ürettikleri kamyonların Türk nakliye sektörü için önemine işaret etti.

Mercedes-Benz Türk'ün Türkiye'de kamyon pazarında yüzde 31'lik pazar payına sahip olduğunu ifade eden Özbayır, çekicide ise paylarının yüzde 38 olduğunu bildirdi.

Yenilen Actros'un daha ekonomik, konforlu ve emniyetli olduğunu belirten Özbayır, kamyonun 100 kilometrede 19,44 litre yakıt tüketerek dünya rekoru kırdığını ve dünyanın en az yakıt tüketen 40 tonluk kamyonu olduğunu söyledi.

Özbayır, yeni Actros'un Kasım ayında satışına başlanacağını bildirdi.

Toplantıda verilen bilgiye göre, Actros, yeni ve geniş kapsamlı donanımıyla bu sınıftaki başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.

Yeni Mercedes-Benz Actros, bugüne kadar 100 bin adedin üzerindeki kullanımıyla başarısını kanıtlayan ekonomik BlueTec motorlarla donatılıyor. V6 motorlarda güçleri 235 kW (320PS) ile 359kW (476 PS) arasında değişen altı seçenek, V8 motorlarda ise güçleri 375 kW (510 PS) ile 440 kW (598 PS) arasında değişen üç seçenek bulunuyor. Yeni Actros konfor açısından da geliştirildi. Şoför kabini içinde yapılan geliştirmelerle ergonomi ve yaşam konforu artırıldı. Actros, Classic Safety-Pack ve Top Safety-Pack güvenlik paketleriyle satışa sunulacak.haber7/aa

Hiç yorum yok