Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Pirelli den kampanya

Kendinizi ve lastiklerinizi güvence altına alın Tyrelife Programı, delinme, kaldırıma veya başka bir engele çarparak kesilme veya yangın son...

Kendinizi ve lastiklerinizi güvence altına alın Tyrelife Programı, delinme, kaldırıma veya başka bir engele çarparak kesilme veya yangın sonucu tamiri mümkün olmayan derecede hasar gören lastiklerinizin değiştirilmesini garanti eden kapsamlı bir hizmet paketidir.
Tyrelife Programı’na nasıl katılırım? Pirelli Yetkili Satıcı’larından 4 adet Pirelli marka Yüksek Performans*, 4x4 veya Kış Lastiği aldığınızda Tyrelife üyeliğine hak kazanırsınız.
Söz konusu lastikleri yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı bir Pirelli Yetkili Satıcısı’na getirdiğinizde ilk 6 ay veya 5.000 km içerisinde aynı ölçü ve desendeki Pirelli lastikleri ile birebir değiştirebilirsiniz.
İkinci 6 ay veya 5.000 – 10,000 km içerisinde fatura tutarı üzerinden %50 indirim ile aynı ölçü ve desendeki Pirelli lastikleri ile birebir değiştirebilirsiniz.
Diğer avantajlar4 adet Pirelli marka Yüksek Performans*, 4x4 veya Kış Lastiği aldığınızda aynı zamanda P Zero Kart sahibi olur ve Yola Devam Programı’nın Yol Yardımı, Kaza Yönetimi, Ambulans ve Organizasyonel Hizmetler gibi ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanırsınız.
* Yüksek Performans Lastikleri V – W – Y - Z hız kodundaki lastik grubunu temsil eder
Bu kampanya sadece Pirelli Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir ve 1 mart 2008 tarihinden itibaren belirtilen segmentlerdeki Pirelli marka otomobil ve 4x4 lastiklerini kapsar. DETAY

Hiç yorum yok