Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mitsubishi Motors'un pazara sunduğu 4x4, 2.0 DI-D dizel motor ve 6 ileri düz şanzımanlı

Mitsubishi Motors'un, yeni Outlander'i, 2.0 dizel ve 6 ileri MT versiyonuyla Türkiye pazarında satışa sunuldu. Sabancı Holding'e...


Mitsubishi Motors'un, yeni Outlander'i, 2.0 dizel ve 6 ileri MT versiyonuyla Türkiye pazarında satışa sunuldu.
Sabancı Holding'e bağlı Adana'da kurulu TEMSA AŞ'den verilen bilgiye göre, toplam otomotiv pazarındaki payı her yıl artan ve SUV segmentinde boy gösteren Yeni Outlander, üstün 4x4 özellikleri, yol tutuşu ve üstün özellikleri ile Türk otomobil severlerin beğenisine sunuldu.
Yeni Outlander, kullanıcılarına şehir içinde ve dışında konforlu ve güvenli yolculuklar vaat ediyor. Yeni Outlander, "AWC" sistemi (dört tekerden çekiş kontrol) teknolojisi ile sadece orta konsoldaki düğmeyi çevirerek 2 çeker, 4 çeker ve kilitli 4 çeker modları ile en zor koşullarda güvenli sürüşü sağlıyor.
Bu sistemin ASTC (aktif denge ve çekiş kontrol) sistemi ile birleşerek mükemmel bir denge ve yol tutuşu sağladığı belirtildi. Ağırlık merkezinin düşürülmesi ile Yeni Outlander da yol tutuşu daha da iyileştirildi.
Ayrıca, ABS ve EBD sistemleri, RISE - güçlendirilmiş gövde sistemi ve ön-yan-perde hava yastıkları ile güvenliğin maksimize edildiği bildirildi.
Türkiye'de 2.0 DI-D dizel motor ve 6 ileri düz şanzımanlı versiyonu ile satışa sunulan Yeni Outlander'da Mitsubishi'nin sporcu kişiliğini ve modern Japon stilini yansıtan "Mount Fuji" ızgarası, arkada LED farlar ile tamamlanıyor.
Yeni Outlander'ın standart donanım paketi içinde anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, deri döşeme ve ısıtmalı ön koltuklar, 650W gücünde-9 hoparlörlü dünyaca ünlü "Rockford Fosgate" müzik sistemi, direksiyondan kumanda edilebilen Cruise Coltrol ve Bluetooth hands-free telefon kiti, elektrik ayarlı Sunroof, Xenon farlar bulunuyor. İki parçalı açılabilen bagaj kapağı yükleme kolaylığı sağlarken, kolaylıkla katlanabilen ikinci ve üçüncü sıra koltukların bagaj alanını maksimize ettiği ifade edildi. dünya gazetesi

Hiç yorum yok