Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ford focus yenilendi

Yeni Ford Focus çevre koşullarına her zamankinden daha hızlı tepki veriyor. Yağmur başladığında otomatik olarak devreye giren silecekler dah...

Yeni Ford Focus çevre koşullarına her zamankinden daha hızlı tepki veriyor. Yağmur başladığında otomatik olarak devreye giren silecekler daha rahat bir sürüş sunarken, park sensörleri (Titanium X paketi) park etmede ve geri manevralarda büyük kolaylık sağlıyor. Park sensörlerinin sesli uyarıları ile geri manevralarda karar vermek arık daha kolay.
Ister sürücü ister yolcu olun, Yeni Focus'un içini konforlu ve güvenli bulacaksınız. Gösterge panelinin geliştirilmiş tasarım ve aydınlatmaları, daha ergonomik ve daha kolay bir kullanım sunar. Sınıfında ilk defa Yeni Focus'da sunulan kapaksız yeni yakıt doldurma sistemi yanlış yakıt almayı engelleyerek araçta bu sebeple oluşabilecek hasarın ve muhtemel masrafların da önüne geçiyor.
Orta konsolun yeni tasarımı, dış kısımdaki kinetik tasarım felsefesini yansıtıyor. Konsolun yan tarafındaki stil vurgulamaları, eşya gözleri fonksiyonel özellikleri vurguluyor.
Anti alerjik kumaşlar, alerjik maddeleri süzen filtreler ve kokusuz plastikler kullanılması sayesinde Yeni Ford Focus, İngiliz Alerji Kurumu ve TUV'un onayını almıştır.

Hiç yorum yok