Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Toyota’dan takas ve garanti fırsatı

Toyota’dan takas ve garanti fırsatı Toyotasa, Şubat ayında başladığı kampanya uygulaması çerçevesinde Toyota Corolla Verso modellerinde 3.00...


Toyota’dan takas ve garanti fırsatı
Toyotasa, Şubat ayında başladığı kampanya uygulaması çerçevesinde Toyota Corolla Verso modellerinde 3.000 YTL’ye varan takas indirimi fırsatı sunuyor. RAV4'te ise 6 yıl garanti devam ediyor.


Toyotasa’nın Şubat ayı boyunca devam edecek kampanyası ile Corolla Verso’nun1.6 Comfort modelinde 1.500 YTL, 1.6 Elegant modelinde ise 3.000 YTL takas indirimi fırsatı yakalayacaksınız. Bir ailenin ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap veren Corolla Verso’lar, cazip Şubat ayı fırsatlarıyla alıcılarını bekliyor.
Dinamik tasarımı ve sürüş konforuyla segmentinin önde gelen araçlarından biri olan Toyota Corolla Verso sürücünün olduğu kadar, ailenin de tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kompakt uzunluğuyla içinde 7 kişinin rahatlıkla oturmasına imkan veren Corolla Verso’daki Toyota Easy Flat-7 koltuk sistemi sayesinde 30'dan fazla değişik kombinasyonda koltuklar hızla ve kolayca düzenlenebiliyor. 5 kişilik yolcu alanı 7 kişilik yolcu alanına çıkarılabiliyor ya da koltukları yerlerinden çıkarmadan orta ve arka sıradaki koltukların kolayca katlanması ile bütünüyle düz ve çok geniş bir taşıma alanı elde edilebiliyor.
Keyifli sürüş, güvenli yolculukCorolla Verso'da sürücü ve yolcuların otomobil deneyimini daha keyifli hale getiren birçok yeni özellik bulunuyor. Sürüş kontrolünü artırmaya ve yolcuları potansiyel tehlikelerden korumaya yönelik, ileri teknoloji ürünü bir dizi güvenlik sistemi sunan Verso’da boyun zedelenme riskini en aza indiren ön koltuk yapısı (WIL), kaza anında katlanabilen direksiyon kolonu ve fren pedalı, ayrıca kapı içlerinde yan barlar yer alıyor. Yetişkin emniyetinde Euro NCAP tarafından 5 yıldızla ödüllendirilen Corolla Verso, çocuk güvenliğinde de aldığı 4 yıldızla segmentinin en güvenli araçlarından biri olarak liderliğe oynuyor. Corolla Verso’da sürücü diz hava yastığı da dahil tam 9 adet hava yastığı bulunuyor. (Comfort ve Elegant 7 koltuklu Verso modellerinde mevcut)
RAV 4 modelinde 6 yıl boyunca garanti imkanı devam ediyor!
Toyotasa, SUV sınıfına yeni bir soluk getiren Toyota RAV4’lere 6 yıl garanti sunuyor. Ocak ayında başlayan kampanya uygulaması çerçevesinde RAV4 modeline özel 6 yıl ve sınırsız kilometre garantiye sahip olma fırsatı sunuluyor. Tüm modeller için verilen 3 yıl garanti’ye ek olarak Rav 4 modeli için 3+3 yıl Toyotasa tarafından garanti ekstra kapsamında sunuluyor.
Garanti Extra, aracın uzun süre garanti altında olması sağlarken, aynı zamanda aracın 2. El değerini de yükselten bir uygulama.
haber7

Hiç yorum yok