Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ford Focus Yenilendi

Finansal kredi desteğiyle pazara sunulan yeni Focus Trend ve Titanium donanımlara sahip. Yeni focus, 34 bin YTL’den başlayan fiyatlarla satı...

Finansal kredi desteğiyle pazara sunulan yeni Focus Trend ve Titanium donanımlara sahip. Yeni focus, 34 bin YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 1.6 benzinli ve dizel motor seçenekleri sunan Focus’da en yüksek fiyat 44 500 YTL oldu. Focus’un 1.6 lt dizel motor seçeneğinde otomatik vites seçeneği sunulmuyor.
Ford’un yeni Focus ile bu sını taki satış hedefi 20 bin adete yükseldi. Filo ve perakende müşteriler açısından yüksek teknolojik donanımları ile dikkat çeken yeni araçta ses sorunu da giderilmiş. Dizel motorun sesi neredeyse duyumuzken, lastik ve rüzgar sesleri de başarılı bir yalıtıma uğramış.
HEDEF 20 BİNLİK SATIŞ
Focus, Avrupa Güvenlik Testleri EuroNcap’tan 5 yıldız almıştı. Focus’un yeni nesli için 2008 yılı hedefi 20 bin adet. Bunun için 15 bin YTL’ye 15 ay yüzde 0.79 faiz oranıyla finansal destek de sunan Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner, “Focus bizim en iyi binek aracımız. Hedefimiz segmentinde birincilik” dedi. Özüner,
“Focus bizim otomobilde amiral gemimiz, en çok sattığımız modelimiz’’ dedi.
Yeni Focus’ta sedan ve station karoserler aynı fiyata satılacak. Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, yeni Focus’un donanım seviyelerini yeniden belirlediklerini, bundan sonra Ghia donanımının yerini krom ve metal görünümüyle Titanium’un alacağını, Focus’un, 90 ve 110 PS dizel motorları ile devam ettiklerini ancak giriş seviyesinde sunulan 100 PS’lik benzinli motorunun yerine 115PS Ti-VCT’i devreye aldıklarını açıkladı.
Los Angelas’da Focus Orkestrası
Ford, yeni Focus’u ürettikten sonra reklamı için ilginç bir yola başvurdu. 1 adet yeni Ford Focus parçalara ayrılarak, 21 adet enstrüman ortaya çıkarıldı. Ön kaputtan davul, arka kelebek camından arp, direksiyon milinden bas, şanzıman kasasından gitar ortaya çıkarıldı. Bu enstrümanları kullanan bir orkestra kuruldu. Bu orkestra için Los Angelas’ta bir senfoni bestelendi. Kurulan Ford Focus Orkestrası, bestelenen senfoniyi ilginç enstrümanlarıyla çalmaya başladı. Tüm bu hazırlıklar 22 kişilik bir ekiple 7 haftada tamamlandı.
Akşam

Hiç yorum yok