Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ülker şekerleme alışveriş yapana opetten 50 TL hediye yakıt fırsatı

Sakız ; şekerlemenizi Ülker'den alın, Opet'te deponuzu doldurun! Kampanyaya 1 Haziran – 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Türkiye’d...

Sakız ; şekerlemenizi Ülker'den alın, Opet'te deponuzu doldurun! Kampanyaya 1 Haziran – 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Türkiye’deki Metro Gross Marketler’den veya Bizim Toptan Marketler’den tek fiş üzerinde 150 TL ve 250 TL üzeri Ülker Sakız ve Şekerleme ürünlerinden satın alan herkes katılabilir. 

Ülker ikramlık bayram şekerlemeleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya aşağıdaki koşulları kapsar ve katılımcılar kampanyaya katılarak bu koşulları eksiksiz kabul etmiş sayılırlar. 

Tüketicilerin, bu koşulların herhangi birine veya sürelere uymaması, eksik bilgi ve belge ibraz etmesi halinde yapılan başvuru geçersiz sayılır. 


Kampanya stoklar ile sınırlıdır. Kampanyaya katılım için; Çek Kazan mobil uygulamasının indirilmesi ve uygulama içerisinden alışveriş fişinin kamera aracılığı ile yüklenmesi gerekmektedir. Çek Kazan uygulaması içerisinden gönderilen fişler sistem tarafından en geç 24 saat içinde kontrol edilir ve kampanya şartlarına uyan tüketiciler 150 TL ürün alışverişi karşılığında 15 TL, 250 TL ürün alışverişi karşılığında ise 50 TL değerinde Opet’te benzin veya motorin alımlarında geçerli yakıt puan kazanacaktır. 

Kazanılan yakıt puanlar müşterilerin uygulama içerisinden belirttikleri cep telefonu numaralarına kampanya katılım tarihinden itibaren 10 gün içinde yüklenecektir ve yakıt puanlar yüklendikten sonra bilgilendirme mesajı Opet tarafından müşterilere gönderilecektir. 

Yakıt puanlar 31 Ağustos 2018 tarihine kadar kampanyaya dahil OPET istasyonlarında sadece benzin veya motorin alışverişlerinde harcanabilir. Müşterilerin puanlarını OPET istasyonlarında harcayabilmesi için ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen puan harcatma şifresini OPET istasyonlarındaki market görevlisine iletmeleri gerekmektedir. 

Harcanmayan hediye yakıt puanlar 1 Eylül 2018 tarihinde silinecektir. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler cep telefonu numaralarının Opet Petrolcülük A.Ş. ile paylaşılacağını kabul etmiş sayılırlar. 

Bu kampanyaya her bir tüketici maksimum 1 defa katılabilir. Opet ve Ülker kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi, koşullar ve yükümlülüklerin devamı için lütfen Çek Kazan uygulamasındaki katılım koşullarını okuyunuz.

Hiç yorum yok