Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Tatil öncesi ‘araç check-up’ı için sadece 15 dakika yeter

Uzun yola çıkmadan önce araç bakımını yaptırmak keyifli ve güvenli bir yolculuğun olmazsa olmazı!  Türkiye’nin 37 ilinde ve Kuzey Kıbrı...

Uzun yola çıkmadan önce araç bakımını yaptırmak keyifli ve güvenli bir yolculuğun olmazsa olmazı! 
Türkiye’nin 37 ilinde ve Kuzey Kıbrıs’ta, 70 noktada hizmet veren ‘Mobil 1 Center’larda araçların 10 kritik nokta kontrolleri sadece 15 dakikada ve yağ değişiminde ücretsiz olarak yapılıyor. 

Özel otomobilleriyle uzun yola çıkacak tatilciler için, hem güvenliklerini hem de tatil keyfini riske atmamak adına araç bakımlarını yaptırmaları çok önemli. 
Aracın akü, motor kayış aksamı ve hortum bağlantı kontrollerinin yanı sıra fren sistemi, süspansiyon sistemi ve lastikler de yola çıkmadan önce uzman ellerden geçmeli. Motoru korumadaki en büyük görev ise uzun yolda motor yağlarına düşüyor. 

Mobil 1 Center yağlama merkezlerinde 15 dakikada ücretsiz bakım
Dünyanın önde gelen motor yağı üreticisi ExxonMobil’in Türkiye’de 37 ilde ve Kuzey Kıbrıs’ta, 70noktada hizmet veren yağ değişim noktaları Mobil 1 Center’larda, araç kontrollerini yaptırmak hem çok kolay hem de yağ değişimi ile birlikte ücretsiz. 

Merkezlerde yağ değişiminin yanı sıra; lastiklerden frenlere, yağ seviyesinden süspansiyon sistemine kadar, 10 kritik nokta kontrolü sadece 15 dakikada sağlanıyor. 

Tatile çıkmadan önce kaliteli ve güvenilir hizmetin standart fiyatlara sunulduğu Mobil 1 Center’larda araçlara yapılan kontroller, uzun yolda sürücülerin karşılaşabileceği sorunların önüne geçiyor. 

Hızlı, modern, temiz, konforlu ve pratik bir hizmet anlayışı sunan Mobil 1 Center’ların eğitimli uzman kadrosu kontrollerin ardından 15 dakikada ekspres servis sunarken, misafirler, tatile çıkmadan önceki son molalarında dinleniyor.

Hiç yorum yok