Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Şahsuvaroğlu Grup SsangYong Arge Süreçlerinde Söz Sahibi olacak

Güney Koreli 4x4 Uzmanı SsangYong’un Türkiye distribütörlüğünü yürüten Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Grup Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaro...

Güney Koreli 4x4 Uzmanı SsangYong’un Türkiye distribütörlüğünü yürüten Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Grup Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu yaptığı basın açıklamasıyla “2018 yılı itibariyle SsangYongArge süreçlerinde söz sahibi olduklarını açıkladı” 

Şahsuvaroğlu Grup Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu; SsangYong olarak Türkiye’de yıldan yıla sürekli gelişen Yaygın Satış ve Servis Ağı ile 4 yıl Geri Alım Garantisi ve %100 Yedek Parça Bulunurluk Garantisi uygulamalarımızı satış yaptığımız her müşterimize taahhüt eden tek firma olarak sektörde önemli adımlar atıyoruz. 

Bu yıl itibariyle SsangYong’unÜrün Pazarlama Konseyi Ürün Geliştirme Daimi Üyesi olduk. SsangYong Ürün Pazarlama Konseyi’nde(SsangYong Product Marketing Council); henüz üretilmemiş/ üretime hazırlanan araçlar için Arge süresince aracın hangi motor özellikleriyle, hangi opsiyon seçenekleri ve hangi gelecek teknolojisi ile üretilip, 
hangi standart donanımla hangi opsiyon donanımlarla satışa sunulması gerektiğini tartışıyoruz. Daha önce üretilmiş ancak makyaj ve kasa değişimi yapılacak modeller için de yapılacak güncellemelerin kararlarını alıyoruz.

Revize edilecek modellerde kalite yönetimi için, herkes kendi pazarında yaşadığı modele artı katacak değerleri dile getiriyor. Her üç ayda bir toplanıldığında bir önceki sefer dile getirilen değişiklik ve öneriler test araçları üzerinde gerçekleştirilerek konsey üyelerine sunuluyor. 

Bu test araçlarını uzun kilometreler kullanıp üzerinden gerekli düzeltmeler yapılarak modelin son halini ortaya çıkarıyoruz. Yani örneğin 2019 yılında üretilecek yeni kasa Tivoli’nin sürpriz bir motor seçeneği olacak bunun kararı konseyde tarafımızca alındı. 

Multi medya sistemindeki Smart Screen hangi özellikleri barındırmalı, kaç inç olmalı ayrıca aracın ana konfigürasyonunda hangi özellikler olmalı, eski kasa Tivoli’ye göre artıları ne olmalı, güncelliğini kaybetmiş hangi özelikler çıkarılmalı bunların hepsi konuşularak alınan kararlar doğrultusunda ilerleme sağlıyoruz. 

Tüm komite üyesi ülkeler Genel Müdür statüsünde katılım gerçekleştiriyor. Ve anında aksiyon alıyoruz. Bu komiteye dahil ülkeler; Türkiye, İspanya, İngiltere, İtalya, Yeni Zelanda, Şili, Orta Avrupa. 

Bundan sonra Türkiye’ye gelecek veya dünyada üretilecek her üründe Türkiyedistribütörünün de söz hakkı olacak ve ürün gelişiminde doğrudan Ssang¬Yong üretim mühendislerine telkin¬lerde bulunabileceğiz. 

Bununla ilgili olarak Güney Kore’de üç toplantı gerçekleştirdik. Bir sonraki toplantımızı Haziran ayı içinde gerçekleştireceğiz. Toplantıların ilk mey¬velerini eylül ayından sonra gelen ürünlerde göreceğiz. Artık Türkiye’ye taleplerimize uygun üretilen ürünler gelecek. 

Ayrıca ürün çeşitliliğimiz de artacak” yorumunda bulundu. 2020 yılındaB segmenti SUV platformunda Elektrikli Araç E100 üretimi planlanmaktadır. 2017 yılı SsangYong satış adedi; 143.685 olmuştur 

2020 Yılında yıllık 250.000 üretim, 2022 yılında ise 500.000 üretim hedeflenmekte olup bu konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. SsangYong olarak, istisnasız 2011’den bu yana her yıl ya yeni araç yada yeni kasa getiriyoruz. Bu yıl sonu da Musso isimli yeni Pick-upmodelimiz geliyor. 

Önümüzdeki yıl ayrıca yeni kasa Korando sıfırdan üretilmiş ve son teknolojisi ile pazarda yerinialacak. 2021’de de saf elektrikli aracımız gelecek. SsangYong olarak bir SUV konusunda uzman bir markayız. Bu da bizi tek bir alanda uzmanlaşmış, dünya bazında üretilmiş, geliştirilmiş doğru iş ortaklıklarıyla tasarıma dönüştürülmüş bir marka konumuna getiriyor.

Hiç yorum yok