Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPET’te 40 TL’ye varan bonus

Bonus üyesi OPET istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; Bonus Flaş u...

Bonus üyesi OPET istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; Bonus Flaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL bonus kazanın. 

BonusFlaş uygulamasında "Hemen Katıl" butonunu tıklayabilir veya OPET yazarak 3340'a sms atabilirsiniz. 

Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç Card'lar kampanyaya katılım için EVET OPET yazıp, kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a sms göndermelidir ve bu kartlar için katılım ücreti 3,99 TL dir. 

Kampanya 16 Haziran – 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında geçerlidir. Kampanyada yapılan 4 defa 125 TL ve üzeri işlemler 30 TL bonus / indirim kazanacaktır. 
Kampanyaya Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile katılan kart sahipleri 40 TL bonus kazanacaktır. Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. 

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 125 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır. SMS ile katılanlar en fazla 30TL bonus/indirim, Bonus Flaş ile katılanlar en fazla 40TL bonus kazanabilir. 

Kazanılan bonus, 6 - 16 Ağustos 2018 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılmalıdır. 16 Ağustos sonrası kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır. 

Kampanyaya katılan diğer banka Bonus kartları, 6 - 16 Ağustos 2018 tarihleri arasında Bonus üyesi Opet istasyonlarında yaptıkları harcamalarında indirim alacak ve bu indirim harcama yapılan kartlarının ekstresine yansıtılacaktır. Garanti Bonus'lar, Flexi, Money,Paracard, diğer banka Bonus kartları ( ING Bonu

Hiç yorum yok