Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Garenta’dan hem yüzde 15 indirim, hem de 6 taksit fırsatı

Araç kiralama sektöründe yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çeken Garenta’dan yepyeni bir kampanya…  Araç kiralama rezervasyonunu online ö...

Araç kiralama sektöründe yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çeken Garenta’dan yepyeni bir kampanya… 
Araç kiralama rezervasyonunu online ödeme ile Garenta’dan gerçekleştiren kullanıcılar, anında yüzde 15 indirim fırsatı kazanıyor. 

Ayrıca kredi kartlarına 6 taksit imkanından da faydalanabiliyor Geniş ürün yelpazesiyle müşterilerini memnun etmeyi kendine amaç edinen Garenta, dikkat çeken kampanyalarına devam ediyor. 

Garenta’dan rezervasyonunu “Şimdi Öde” seçeneği ile web sitesi üzerinden gerçekleştiren kullanıcılar, yüzde 15 indirim hakkı kazanıyor. 


Online rezervasyonlarda ise kredi kartına 6 taksit seçeneği de bulunuyor. Yıl sonuna kadar devam edecek 6 taksit kampanyasına katılan Garenta kullanıcılarına ise sadece yolculuğun keyfini çıkarmak kalıyor. 

Ayrıca, anlaşmalı banka kartlarını kullanan kullanıcılar, 6 taksit yanında Garenta’dan yüzde 25 varan indirim alırken ilave 4 taksit imkanı da kazanıyor. 

İlave taksit kampanyasından yararlanabilmek için son tarih 11 Temmuz 2018! Garenta; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Trabzon, Muğla Bodrum, Dalaman, Eskişehir illeri olmak üzere Türkiye genelinde aktif olarak 20 farklı noktada araç kiralama hizmeti veriyor.

Hiç yorum yok