Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Garentada Turkcelililere yüzde 30'a varan indirim

Faaliyet gösterdikleri sektörlere yön veren Garenta ve Turkcell, gerçekleştirdiği iş birliğiyle yaz tatiline hazırlananlara cazip bir avant...

Faaliyet gösterdikleri sektörlere yön veren Garenta ve Turkcell, gerçekleştirdiği iş birliğiyle yaz tatiline hazırlananlara cazip bir avantaj sunuyor. 

Garenta araç kiralamak isteyen Turkcellilere, Salla Kazan kampanyası dâhilinde yüzde 30 indirim kazandırıyor. 

Anadolu Grubu bünyesinde araç kiralama hizmeti veren Garenta, Turkcell ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında araç kiralamak isteyenlere, “Salla Kazan Kampanyası”na katılmaları durumunda yüzde 30 indirim imkânı sunuyor. 


Ümraniye ve Bodrum şubelerine özel %40 indirim! 
Yılsonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Salla Kazan’a katılan Turkcell aboneleri, kiralama işlemlerini Garenta’nın Bodrum ve Ümraniye Meydan AVM şubesinden yaptıkları takdirde bu oran yüzde 10 daha artıyor. 

Salla Kazan Kampanyasından şifrelerini alıp Bodrum ve Ümraniye Meydan AVM şubelerinden araç kiralama yapanlar 30 Haziran’a kadar yüzde 40 indirim hakkına sahip oluyor. 

Aboneler Turkcell hesabım uygulamasına girip Salla Kazan alanından Garenta’dan yüzde indirim hediyesini aldıktan sonra, cep telefonlarına gelen şifreyi kullanarak indirimden yararlanabiliyor.

Hiç yorum yok