Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Taximono’dan trafikte farkındalık projesi

Taximono tarafından trafikte motosikletlilere yönelik farkındalığın oluşturulması amacıyla düzenlenen #MotosikletleriFarkedin etkinliği büy...

Taximono tarafından trafikte motosikletlilere yönelik farkındalığın oluşturulması amacıyla düzenlenen #MotosikletleriFarkedin etkinliği büyük ilgi gördü. 

Taximono’nun profesyonel pilotlarının da yer aldığı etkinlik 13 Mayıs’ta Caddebostan sahilde gerçekleşti. 

 Trafikte karşılıklı anlayışın var olması ve motosiklet kullanıcılarının yaşadığı zorluklara dikkat çekmek isteyen Taximono, 13 Mayıs’ta Caddebostan’da gerçekleştirdiği “MotosikletleriFarkedin” etkinliğiyle büyük ilgi gördü. 

#MotosikletleriFarkedinhashtagi ile sosyal medyada da farkındalık çalışmalarına kesintisiz yer veren Taximono;şerit ihlallerinden, diğer araç sürücülerin kurallara uyma zorunluluğundan, trafik levhalarında motosiklet ibaresi yer alması gerektiğine kadar birçok konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. 
Motosikletlilerin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek istediklerini belirten Taximono kurucusu Rıdvan Göçemen projeyle ilgili şunları dile getirdi: “Motosiklet kullanıcılarının güvenli sürüş eğitimleri almaları ciddi önem taşıyor. Ne yazık ki trafikte güvenlik ve eğitim açığımız var. 

Bunun önüne bir nebze de olsa geçmek belli düzeyde farkındalık oluşturmak için Taximono olarak biz de yola çıktık. Kendi adımıza gerek sürüş güvenliği ilkelerimiz gerekse pilotlarımızın seçimi konusunda büyük hassasiyet gösteriyoruz. Tabi ki tek taraflı sürüş güvenliği sağlamamız çok zor… 

Trafikte karşılıklı anlayışın ve güvenliğin var olması için sadece motosiklet kullanıcılarının değil diğer araç sürücülerinin de aynı hassasiyeti göstermesi gerekiyor. 

Bu konuda Karayolları Genel Müdürlüğü’nün de desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Trafik kurallarının güncellenerek motosikletlere de uygun bir hale getirilmesi gerekiyor. 

Taximono ailesi olarak biz üstümüze düşeni fazlasıyla yaptığımıza inanıyoruz. Farkındalığın artması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.Tüm motosiklet sahiplerini daha güçlü olabilmemiz için Taximono’ya bekliyoruz.”

Hiç yorum yok