Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Pop Müziğinin Sevilen İsimleri Trafik Güvenliği Projesi İçin Bir Araya Geldi

Türk pop müziğinin sevilen isimleriOğuzhan Koç, Derya Uluğ, Pinhani ve Gripin,sosyal sorumluluk platformu Trafik Hayattır! için kamera karş...

Türk pop müziğinin sevilen isimleriOğuzhan Koç, Derya Uluğ, Pinhani ve Gripin,sosyal sorumluluk platformu Trafik Hayattır! için kamera karşına geçti.

Ünlü isimlertrafik güvenliği konusunda önemli mesajlar verdi. Doğuş Otomotiv çatısı altında 2004 yılında hayata geçirilen Trafik Hayattır! platformu, toplumun tüm kesimlerinde trafikte güvenlik bilincinin oluşması için yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. 

Trafik Hayattır! platformu ve Kral FM iş birliği ile hayata geçirilen projeye Türkiye’de pop müziğin sevilen isimlerikamera karşısına geçerek destek verdi. 


Son olarak çıkardığı “Beni iyi sanıyorlar” isimli tekli çalışması ile gündemde olan Oğuzhan Koç’un trafikte hız kurallarına dikkat çekmek için verdiği mesajla başlayan çalışma, “Okyanus” ve “Canavar”isimli şarkılarıyla adını duyuran Derya Uluğ’un emniyet kemerinin önemini anlattığı video ile devam etti. 

Gripin grubu,tüm ekip üyeleriyle katıldığı proje için çektiği videoda trafik güvenliği konusundaki en önemli noktalara değinirken, Pinhani grubunun kurucusu ve solisti Sinan Kaynakçı, arka koltukta da emniyet kemeri takmanın önemine vurgu yaptı. 

Türkiye’nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden Trafik Hayattır!’ın ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan trafik güvenliği konusunda yaptığı çalışma,sürpriz isimlerle devam edecek.

Hiç yorum yok