Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları

Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu...

Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu Mercedes-Benz X-Class’a sahip olmak isteyen müşterilere, 2017 model yeni araç alımlarında 8.400 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor. 

2017 model Mercedes-Benz X-Class Progressive ve Pure model araçlarda, Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 100.000 TL’ye varan kredi kullanımında 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanılabiliyor. 

Bu kampanya ile müşteriler, %0,99 sabit faiz oranı ve 531 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatıyla farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar. 


Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı Vito, cazip kredi olanakları ile Mayıs ayında da müşterilerini bekliyor. 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Mayıs ayında 2018 model Vito’ya özel hazırladığı kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko kullanımına özel 100.000 TL’ye varan kredi kullanımında %1,34 sabit faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. 

Bu kampanya ile Mercedes-Benz Vito’ya 576 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatıyla farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olunabiliyor. 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler; Far ve Yağmur Sensörü, Rüzgâr Savrulma Asistanı ve Şerit Takip Asistanı gibi standart güvenlik özelliklerine sahip Sprinter araçlar için 2017 modellerinde Mayıs ayına özel 15.750 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor. 

2017 model Sprinter araç alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih eden müşterilere %0,99 sabit faizli kredi ile aylık 531 TL’den başlayan ödeme imkânı sunuluyor.

Hiç yorum yok