Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kıa Bongo Türkiye turunda son durak

Ticari araç sınıfının lider modeli KIA Bongo, tüketicisiyle buluşmak için 2 Nisan’da başladığı Türkiye turunu 14 Mayıs 2018 tarihinde İstan...

Ticari araç sınıfının lider modeli KIA Bongo, tüketicisiyle buluşmak için 2 Nisan’da başladığı Türkiye turunu 14 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul’da sona erdiriyor. 

Ziyaretçiler farklı kullanım amaçlarına göre dizayn edilen Bongo’ları hem test edebilme hem de yakından tanıma fırsatı yakalıyor. 

Ayrıca KIA, ticari araç kullanıcılarına roadshow’a özel benzersiz avantajlar da sunuyor. Edirne’den yola çıkan KIA Bongo, 22 farklı şehir ziyaretine ev sahipliği yapan roadshow’un son durağı olan İstanbul’da turunu tamamlanmaya hazırlanıyor. 


Tekirdağ, Çorlu, İstanbul, Sakarya, Bursa ve Balıkesir’iziyaret eden Bongo konvoyu; ardından İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Antalya ve Mersin duraklarında ticari araç kullanıcıları ile buluştu. 

Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ ve Trabzonduraklarında da tüketicisiyle bir araya gelen KIA Bongo’lar; Ankara Eskişehir ve Kütahya ziyaretlerinden sonra, roadshow’un son durağı İstanbul’a geliyor. 

Şehir ziyaretlerinde KIA Bongo’nun özellikleri, performası ve teknolojisi geniş kapsamlı anlatılarak, tüketiciyi ticari araç konusunda bilgilendirme amaçlanıyor. 

İstanbul’da “YEDPA Ticaret Merkezi”ndekonumlandırılan etkinlik alanını ziyaret edenler, roadshow için özel tasarlanan KIA Bongo’lar ile benzersiz test sürüş deneyimi yaşayabiliyor. Roadshow boyunca Bongo sahibi olmak isteyen kullanıcılara 2.500 TL’lik çok özel bir indirim fırsatı da sunuluyor. 

 Sınıfından beklenen kompakt görünümü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiren KIA Bongo, Türkiye’yi karış karış gezerken hediye ettiği küçük sürprizler ile misafirlerinin yüzlerini güldürüyor.

Hiç yorum yok