Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hopililere BP’de toplam 25 Paracık

Alışverişin app’i Hopi, alışveriş deneyimini kazanca dönüştüren özel kampanyalarıyla üyelerinin yüzünü güldürüyor.  BP ile gerçekleştir...

Alışverişin app’i Hopi, alışveriş deneyimini kazanca dönüştüren özel kampanyalarıyla üyelerinin yüzünü güldürüyor. 
BP ile gerçekleştirilen kampanya ile akaryakıtını BP istasyonlarından alan 6 milyon Hopili, 30 Haziran’a kadar kampanyaya katılan BP istasyonlarından yapacakları 400 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde toplam 25 Paracık kazanıyor. 

Yeme içmeden, teknolojiye, hazır giyimden ayakkabıya, havayolu ulaşımından eğlenceye farklı sektörlerden 110 üye markasıyla üyelerine 360 derece alışveriş ihtiyaçlarına çözüm sunan Hopi, BP kampanyasıyla akaryakıt harcamalarında da kazandırıyor. 


Hopililer,15 Mayıs- 30 Haziran 2018 tarihleri arasındakampanyaya katılan BP istasyonlarından yapacakları 400 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde toplam 25 Paracık kazanıyor.Hopililer kazandıkları Paracıkları yine BP istasyonlarındaki akaryakıt/otogaz alışverişlerinde kullanabiliyor. 

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için Hopi app, hopi.com.tr veya www.bp.com.tr’yiziyaret edebilir, Hopi’nizden size özel kampanyaların içeriklerini öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok