Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ferrarı Portofıno Türkiyede satışta

Ferrari’nin, dünya prömiyerini geçtiğimiz yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirdiği cabrio modeli Portofino, Türkiye’de satışa sunu...

Ferrari’nin, dünya prömiyerini geçtiğimiz yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirdiği cabrio modeli Portofino, Türkiye’de satışa sunuldu. 

İsmini İtalya’nın en güzel şehirlerinden Portofino’dan alan model, katlanabilir ‘hardtop’ tavanı, geniş bagaj hacmi ve cömert yaşam alanı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

 2018 yılında Ferrari Portofino özelinde beş adetlik satış kotaları bulunduğunu belirten Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, “Belirlenen beş adetlik kotanın tamamının satışını gerçekleştirdik. 


İlkini bu ay teslim ettiğimiz Ferrari Portofino modellerimizi kasım ayına kadar sahiplerine teslim etmeye devam edeceğiz” bilgisini verdi. 

Yerini aldığı California T modeline oranla tamamen yenilenen şasisinin etkisiyle hafiflemiş olan Ferrari Portofino, 600 HP gücündeki motoruyla 0’dan 100 km/s hıza 3.5 saniyede ulaşabiliyor. 

Ülkemizde 541 bin 525 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Ferrari Portofino’da üçüncü nesil elektronik arka aks diferansiyeli (E-Diff3) ile F1-Trac birbirine entegre edilerek bir arada kullanılıyor.kaynak:automagg

Hiç yorum yok