Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

En Beğenilen Şirketi belli oldu

Capital Dergisi’nin her yıl düzenlediği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, Mercedes-Benz Türk 50. yılını kutladığı 2017 ...

Capital Dergisi’nin her yıl düzenlediği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında, Mercedes-Benz Türk 50. yılını kutladığı 2017 yılında da “Otomotiv Sektörünün En Beğenilen Şirketi” seçildi. 

Mercedes-Benz Türk, 5 yıl üst üste bu kategoride birincilik ödülüne layık görülerek sektörünün “En Beğenilen Şirketi” seçilmiş oldu. 

Capital Dergisi’nin Zenna Danışmanlık ile 500’ün üzerinde şirketten 1.400 yöneticiyle gerçekleştirdiği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2017” araştırmasında Mercedes-Benz Türk bir kez daha “Türkiye’nin Otomotiv Sektöründe En Beğenilen Şirketi” seçildi. 


Mercedes-Benz Türk, Capital Dergisi’nin araştırmasında 5 yıl üst üste “Türkiye’nin Otomotiv Sektöründe En Beğenilen Şirketi” seçilerek başarısını yeniledi. 

Capital Dergisi’nin 17’ncisini düzenlediği ve sonuçlarını geçen yıl Aralık ayında açıkladığı “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2017” araştırmasının ödülleri, 10 Mayıs 2018 akşamı Hilton Bosphorus’da düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. 

Törende ödülü teslim alan Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli, Capital Dergisi’nin yaptığı araştırmayı şirket olarak çok önemsediklerini belirterek; “2017 yılında Türkiye’deki kuruluşumuzun 50. yılını kutladık. Böyle önemli ve gurur duyduğumuz bir yılda bir kez daha sektörümüzün “En Beğenilen Şirketi” seçilmek bizleri son derece onurlandırdı. 

Mercedes-Benz Türk ailesi olarak, yarım asrı aşkın süredir Türkiye’de üretiyor, geliştiriyor, yarattığımız istihdam, yaptığımız ihracat ve 1 milyar Avro’yu aşan yatırımlarımız ile Türkiye’ye ve ülke ekonomisine katkıda bulunuyoruz. 

Bunun ötesinde, gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk çalışmaları, spor, kültür & sanat, eğitim gibi alanlardaki sponsorluk ve projelerimiz ile de iyi bir kurumsal vatandaş olmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. 

Aldığımız bu ödül bizlere bir kez daha doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor, bizleri gururlandırıyor, motive ediyor ve tabii ki artan sorumluluğumuzun altını çiziyor. 

Biz de bu sorumluluğun bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu. Mercedes-Benz Türk sadece son 5 yılda; satış, pazarlama, iletişim, etkinlik, itibar ve sosyal sorumluluk gibi pek çok farklı kategoride, birbirinden farklı yerel & uluslararası kurum ve platformlar nezdinde 30’u aşkın ödüle layık görüldü.

Hiç yorum yok