Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

budget türkiye büyümüye devam ediyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen araç kiralama markası Budget, müşterilerinin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamakhedefiyle stratejik noktalarda açt...

Türkiye’nin en hızlı büyüyen araç kiralama markası Budget, müşterilerinin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamakhedefiyle stratejik noktalarda açtığı yeni şubelerle hizmet ağını genişletiyor. 

Budget, İstanbul’da Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı, Taksim, Levent, Suadiye gibi şehrin kalbi sayılabilecek stratejik noktalarda bulunan şubelerine Maltepe, Beylikdüzü, Maslak, Kadıköy, Ataşehir ve Yenibosna gibi şehrin gelişen bölgelerine yenihizmet noktaları ekledi. 
Yeni şubelerle birlikte Budgetİstanbul’da 11 adet yerde hizmet vermeye başladı. Müşterilerine ulaşımda kolaylık sağlamak, yolculukları esnasında araç kiralama deneyimlerini ve memnuniyetlerini en üst noktaya taşımayı hedefleyen Budget, İstanbul’da artan şehirleşme oranına paralel olarak yeni hizmet noktalarının sayısını arttırmaya devam ediyor. 

Budget’ın filosunda bulunan en yeni birçok araç marka ve modelinden araç kiralamak isteyenler yurt genelindeki Budget ofislerinin yanı sıra www.budget.com.tr internet adresi ve 444 4 722 numaralı Rezervasyon Merkezi aracılığı ile hizmet alabiliyor, şoförlü kiralamak ve transfer hizmetinden yararlanmak isteyenler de hem çağrı merkezi hem de https://soforlukiralama.budget.com.tr adreslerinden rezervasyon yaptırabiliyor. 

Budget, Türkiye geneline yayılmış toplam 62 havalimanı ve şehir ofisinde sunduğu avantajlı hizmetler ve cazip kampanyalarıyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok