Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

2019 Toyota Corolla hatchback tanıtıldı

Yeni Corolla hatchback, Apple CarPlay ve Amazon Alexa‘yı destekleyen Entune 3.0 sistemini standart olarak bulunduruyor.  Otomobil ay...

Yeni Corolla hatchback, Apple CarPlay ve Amazon Alexa‘yı destekleyen Entune 3.0 sistemini standart olarak bulunduruyor. 

Otomobil aynı zamanda spor odaklı ayarlanmış süspansiyonlara ve TNGA platformuna sahip. Selefi ile kıyaslandığında yeni Corolla hatchback’in dingil mesafesi 3,8 cm daha uzun. 

Ayrıca otomobil 1 cm kadar alçaltılmış. SE ve XSE versiyonları LED ön ve arka far, krom difüzör ve 16 inçten 18 inçe kadar farklılık gösteren alaşım jantları bünyesinde barındırıyor. 


18 inçlik jantları, LED sis farlarını ve krom ızgara çerçevesini XSE versiyonu; adaptif ön aydınlatma sistemini (AFS) ise yalnızca XSE CVT versiyonu sunuyor. 

İç mekanda SE versiyonunun standart özellikleri arasında tek bölgeli dijital klima, deri vites topuzu, kulakçıklar, elektronik park freni, SmartKey sistemi, tam otomatik açılan/kapanan camlar ve ön tarafta bulunan iki USB çıktısı bulunuyor. 

Eğer XSE modeli seçilirse SE’nin üzerine çift bölgeli klima, çift renkli deri-kumaş koltuklar, ön koltuk ısıtma ve 8 yönlü elektrikli koltuk ayarı ekleniyor. 

Edindiğiniz donanımlar arasında aynı zamanda (SE CVT versiyonunda opsiyonel olan) Enture 3.0 Audio Plus sistemi de bulunuyor. Bu donanım ile HD radyo ve hava/trafik bilgilerine ve SiriusXM’e erişim sağlıyorsunuz. 8 hoparlörlü JBL ses sistemi ise XSE CVT versiyonlarında opsiyonel.  
  
Yeni CVT şanzıman 
 2019 Corolla hatchback’i 2 litrelik 4 silindirli benzinli bir ünite ile birlikte aynı zamanda 1.8 litrelik ünite yürütüyor olacak. Mevcut şanzımanlar arasında 6 ileri manuel ile spor modu ve kulakçıkları bulunan yeni Dynamic-Shift CVT bulunuyor.haber7

Hiç yorum yok