Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

6. Çukurova Otoshow Fuarı’nda Yeni Model Araçlar Sergilenecek

Otomobilseverlerin büyük merakla beklediği TÜYAP Adana 6. Çukurova Otoshow Fuarı, yeni model araçlarla ziyaretçilerin gönlünü fethedecek.  ...

Otomobilseverlerin büyük merakla beklediği TÜYAP Adana 6. Çukurova Otoshow Fuarı, yeni model araçlarla ziyaretçilerin gönlünü fethedecek. 

Mercedes-Benz, Volkswagen, Dacia ve Mitsubishi yeni araçlarının Türkiye lansmanını Çukurova Otoshow Fuarı’nda yapacak. 20 markanın bir araya geleceği fuarda, yeni nesil elektrikli araçlar ve klasik otomobil sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 

Çukurova Otoshow Fuarı’na geri sayım başladı. 5 yıl aradan sonra ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanan Fuar’da, otomobil firmaları yeni araç lansmanları için harekete geçti. Mitsubishi markasının ardından Mercedes-Benz ve Volkswagen’da lansman duyurusu yaptı. 


Mitsubishi L200 Blizzard aracı ile Türkiye lansmanını gerçekleştirirken Mercedes-Benz ise CLS 400D 4Matik AMG aracını görücüye çıkaracak.

Volkswagen yeni ticari aracı Crafter’ı tanıtırken Dacia ise yeni Dacia modellerini sergileyecek. Her bütçeye hitap edecek olan Fuar’da, dış alanda 2. el araç satış noktaları da kurulacak. 

Fuarın otomobil sektörüne ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirten TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz; “ 6. Çukurova Otoshow Fuarımızın bölgedeki araç satışlarına olumlu katkı yapması bekliyoruz. 

Ticari hareketliliğin yaşanacağı fuarımızda; her segmentten otomobil, SUV, 4x4, hafif ticari araçlar, kamyonetler ve pick-up’lar sergilenecek. Tüm otomobilseverleri Fuarımıza bekliyoruz” dedi. Tarihe küçük bir yolculuk Fuar’da klasik araçlar da sergilenecek. 

TÜYAP Adana Klasik Araç Müzesi’ndeki yaklaşık 40 araç, ziyaretçileri tarihte küçük bir yolculuğa çıkaracak. 50-60-70 model araçların sergileneceği Fuar’da, eski ve yeni bir araya gelecek. Fuarda, klasik araçların yanı sıra vosvoslar da yer alacak.  

Üniversiteler araçlarını sergileyecek 
Fuar’da; Çukurova ve Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakülteleri öğrencileri kendi yaptıkları elektrikli araçları sergileyecek. 

Mersin Üniversitesi Encülüs, Myrtys ve Regma adlı araçlarını ile fuara katılırken Çukurova Üniversitesi 2 farklı takım olarak 2 ayrı elektrikli aracını tanıtacak. Otofest’te drift şov 6. Çukurova Otoshow Fuarı kapsamında 29 Nisan Pazar güzü 13.00 ile 17.00 arasında Otofest düzenlenecek. 

Otofest kapsamında Oral Güler drift şov yaparken chooper gösterisi de yapılacak. Girişlerin ücretli olduğu 6. Çukurova Otoshow Fuarı’nı, 24-25-26-27-28 Nisan tarihleri arasında 10.00-21.00 saatlerinde, 29 Nisan’da ise 10.00 ile 20.00 ziyaret edilebilirsiniz.

Hiç yorum yok